På værkstedet hos Møllegårdens Camping i Vildsund ved Thisted, er forårsmånederne og starten af sommeren altid et kapløb mod tiden, for alle vil gerne have deres campingvogne klar til sæsonen.

 

Værkfører Tonny Christensen er manden, som får de mange løse ender til at mødes, og han indrømmer at det kan være en udfordring at få puslespillet til at gå op i marts, april og maj. ”Op til forårets højtider har vore teknikere rigtigt travlt med klargøring af vogne, som er kommet ud af deres vinterhi, og nu skal på landevejen”, fortæller han. ”Dertil kommer, at rigtigt mange helt nye vogne skal klargøres i samme periode, og masser af ekstraudstyr skal monteres. Vi har heldigvis kun dygtige og engagerede medarbejdere, som tænker selv og tager ansvar for at få tingene gjort”, slutter han. Når travlheden bliver mindre efter sommeren, har de ca. 10 medarbejdere på værkstedet travlt med skader, og så er der mange som får vognen kontrolleret og serviceret, inden den køres til vinteropbevaring.

Møllegårdens værksted blev bygget i 2006, og rummer seks baner til reparation og klargøring. Dertil kommer et skadecenter, hvor større reparationer og forsikringsskader udføres. Bygningen på Ferskenvej rummer også tømrerværksted, vaskehal og mulighed for syn af campingvogne, som tilbydes i samarbejde med Thy Bilsyn.
I år har Tonny og kollegerne også haft Coronakrisen at slås med, og det har gjort alting mere besværligt. Værkstedet har været lukket for personlig henvendelse siden nedlukningen i marts, og selv om man nu igen kan henvende sig personligt på kontoret, er der fortsat ikke adgang for kunderne i selve hallerne.

Michael Nøhr Nielsen, indehaver af Møllegårdens Camping præsenterer firmaets til dato mest eksklusive vogn, den nye Adria Astella.

Passer på kunder og medarbejdere
”Vi har en særlig forpligtelse til at passe på vore medarbejdere og kunder i disse krisetider”, siger Michael Nøhr Nielsen, Indehaver og 3. generation i Møllegårdens Camping. ”I modsætning til mange andre brancher, som har været helt lukket ned af restriktionerne i forbindelse med Coronavirus, har vi været så heldige at kunne fortsætte de fleste af vore aktiviteter. I butikken har vi naturligvis kunnet mærke krisen, men i takt med, at samfundet langsomt åbner igen, har vi simpelthen rygende travlt, slutter han.

Flere vil gerne på camping
”Vi har forespørgsler på campingvogne i alle prisklasser, lige fra de brugte til 20-30.000,- og til de helt store vogne som f.eks. Adria Astella. Her må kunden have næsten en halv million kroner op af lommen, men får naturligvis også noget ganske unikt – ja nærmest et luksussommerhus på hjul. I det hele taget kan vi spore en øget interesse for camping. Flere end sædvanligt vil naturligvis blive hjemme i dejlige Danmark i denne sommer, alene på grund af Coronakrisen, Når sygdommen slipper sit tag i Europa, kan man jo så måske hægte vognen på krogen, rejse ud i verden og opleve noget nyt”, slutter Michael Nøhr Nielsen.

Se mere her: http://www.moellegaarden.dk/

 
 

Annonce:

Efterlad din kommentar