Feriepark Langeland samler sundhed og afslapning: Kombinér høj og lav puls, mens du holder ferie

Vi er aktive, som aldrig før. Men prioriterer samtidigt også tid til nydelse og selvforkælelse – også når vi holder ferie. Feriepark Langeland tilbyder nu camping- og hytteferie med høj eller lav puls – og du bestemmer selv rækkefølgen.

”Flere og flere efterspørger aktiv ferie, men samtidigt også ro og afslapning. Vi oplever, at vores gæster gerne vil nyde begge aspekter, når de er på ferie. Det har derfor været et stort ønske for os at give gæsterne den mulighed, når de besøger Feriepark Langeland”, fortæller Mia Rasmussen, medejer af Feriepark Langeland, som er det fælles navn for pladserne Emmerbølle Strand Camping og Ristinge Camping.

Høj puls eller lav puls
Feriepark Langeland har sat det hele i system, så det er nemt for gæsterne at danne sig et overblik. De to bærende overskrifter er ”Høj puls” og ”Lav puls”, hvor en række aktiviteter knytter sig til hver enkelt område.
Både Emmerbølle Strand Camping og Ristinge Camping står klar med gode råd, spændende samarbejdsaftaler, udstyr, optegnede ruter og meget mere – uanset om det skal foregå med høj eller lav puls.

Både ”Høj puls” og ”Lav puls” bruger omgivelserne og pladsen i en fin harmoni. Under kategorien ”Høj puls” finder du bl.a. Fitness, Cykling/MTB, Havkajak, Morgengymnastik, Løb og Tennis. Og under ”Lav puls” finder du Stilleområde, Lystfiskeri, Vandreture, Kropsterapi og meget mere.

Oplev et langt land
Langeland syd for Fyn er ikke bare lang i bogstavelig forstand. Du finder også oplevelser og unik natur i lange baner. Foruden spændende seværdigheder, attraktioner og ikke mindst strandene – så er der masser af muligheder for at være aktiv eller slappe af på den naturskønne ø.

Feriepark Langeland forbinder øen fra nord til syd, så du kan opleve en sjov og anderledes side af Langeland. Desuden er der også direkte broforbindelse til Sydfyn og færgeoverfart til Sydsjælland.

Alle kan være med…
Høj puls og lav puls kan bruges af alle – og kombinationen med at være aktiv for bagefter at finde liggestolen frem, kan alle relatere sig til. Hvad enten du nyder selskabet eller foretrækker roen, så kan både ”Høj puls” og ”Lav puls” bruges præcis som du vil!

”Vi glæder os rigtig meget til den nye sæson, så vi kan vise det nye Feriepark Langeland overfor nye såvel som gamle gæster. Vi håber selvfølgelig at folk vil tage godt imod det hele, og vi ser frem til at udvikle os yderligere i årene fremad”, afslutter Mia Rasmussen.
Læs mere om Feriepark Langeland her.:  http://www.feriepark-langeland.dk/da/

Annonce:

Efterlad din kommentar