Velkommen til del 3 fra Ferie for alle 2023

Peer Neslein fortæller:
Jeg går lige en tur forbi Ren Fritid som er kendt for netop Ren fritid som er et rengøringsprodukt som har været på markedet i omkring 15 år. Men Ina og John Damgaard bag Ren fritid er også bag importen af Standby teltene som var de første på markedet med helårsfortelte i den klasse. https://www.teltimport.dk/

John har travl med kunder inde i teltet mens Ina har travl med kunder ved disken. Og sådan skal det jo være. Se mere her: https://www.teltimport.dk/

Kasper fra Kronjyllands Camping Center har ligeledes travlt med at fremvise en LMC autocamper. Ved fordækket kan du se nivellerings luftpuden Flat-Jack som du kan se en film med i min reportage i del 1 fra Ferie for alle.

Polar fremviser en række af deres populære vinter- og helårsvogne bygget i Dorothea i det nordlige Sverige, hvor temperaturerne nemt kommer ned på -40 grader frost. Og det klarer vognene uden problemer. Det er bl.a. Hinshøj Caravan ( www.hinshoj.dk ) der udstiller de populære vogne.

Fra det kolde vintersverige rykker vi til Frankrig hvor de mange Caravelair campingvogne kommer fra. Udvalget er stort og vognene er lette.

Se filmen herunder hvor Peer Neslein kigger nærmere på Caravelair Antares 450 Titanium:

Se mere på www.campingagenten.dk

Her er det Dometic lufttelte som findes i et hav af modeller. Men som du kan se kan du også få et læsejl uden brug af stænger, men med luft.

Her er det en helintegreret Autostar autocamper som ligeledes fås i en række indretninger, eller som delintegreret. Yderligere information www.campingagenten.dk

Telta er navnet på et helt nyt produkt inden for lufttelte. Se de mange modeller på www.mytelta.com 

De fleste voksne generationer kender sådan en folkevogn der indrettet som en camper var drømmen for mange for en del år siden. Men hvordan ser en ny model ud. Det kan du se her under. Denne folkevogn var populært kendt som et rugbrød pga faconen.

Her er ID. Buzz som er fremtidens minibus fra VW. Selvfølgelig en el bil som er valgt til årets bil i Danmark i 2023.

Her går vi ind i en stor autocamper verden i form af Vendelbo Vans, som på deres udstillingsareal præsenterede hele 21 forskellige autocampere. Vendelbo Vans er et af de gamle firmaer inden for autocampere, idet de for mange år siden selv opbyggede autocampere fra bunden, med den indretning som ejeren ønskede. Nu repræsenterer firmaet så mange forskellige mærker i autocampere så de kan dække stort set alle indretninger og størrelser.

Her ses Jens Thøgersen fra Vendelbo Vans ved en Mobilvetta, som er en af de meget populære modeller. Se en film med vognen herunder.

Se mere her: www.vendelbo-vans.dk

 

 

Jeg er stoppet ved denne el-autocamper som præsenteres af Fritidsbiler.dk . Som det fremgår er den 100% elektrisk. Se skiltet her under.

Se en film med el-autocamperen her under:

 

Vi slutter vores besøg på Ferie for alle med denne Rapido M96 autocamper fra Autocamper Center Vejle. Se mere på https://campershoppen.dk/

Se informationer og priser her under.

 

Tak for denne gang.

Venlig hilsen

Peer Neslein
Campingferie.dk

 

 

Annonce:

Efterlad din kommentar