Peer Neslein fortæller:

Velkommen til del 2 fra Ferie for alle i Messecenter Herning.

Lad os starte i hal E i dag som rummer masser af spændende campingvogne i forskellige mærker fra forskellige mærker, autocampere  fra flere fabrikker samt Danmarks største udvalg af udstyr fra Camper Fritid. Alle disse forskellige mærker hænger sammen da det er firmaet Intercamp A/S fra Lunderskov som repræsenterer alt hvad du kan se i den store hal.

Af mærker i campingvogne og autocampere der er repræsenteret i denne hal af Intercamp er bl.a. Kabe, Knaus, Weinsberg. Tabbert, Sprite, Vega og flere tusinde varenumre med udstyr og tilbehør til din campingferie. Men historien om Intercamp skal jeg nok vende tilbage til en anden gang, da den fortjener at blive fortalt.

Som fodnote kan lige nævnes at Intercamp netop i forbindelse med Ferie for alle har modtaget 2 priser i den danske Camping Award for deres Knaus campingvogne og deres VW/Knaus autocamper koncept.


Et kig i hal E med Bl.a Knaus, Kabe, Vega, Tabbert og Sprite campingvogne.

Det er stadig hal E denne gang med et kig hen til det store område med campingudstyr og tilbehør fra Camper Fritid.

Her finder jeg Danmarks billigste campingvogn (gætter jeg på) nemlig en Vega 295 ET til kr. 104.900 som du kan se af prisskiltet her under.

Cykelholdere og elcykler med og uden el er populære til campingturen.

En mover er et must for de fleste. Her er en topmodel fra Camper Fritid.

Har du iøvrigt set filmen hvor du kan se hvilket udstyr nye campister vælger:

 

Jeg er stoppet ved en mindre rejsevogn for 2 som de fleste “voksne” for ikke at sige ældre campister kender navnet på nemlig Sprite.

Her kigger vi ind i vognen da der er kø for at se den. Se prisinformationer og udstyr på skiltet her under.

Kabe udstiller ligeledes nogle forskellige autocampere. Her er det en Travel Master Novum 750 LGB som er populær blandt de voksne som ønsker enkeltsenge.

Se informationer på vognen her under.

Du skal også lige se en film med en 2023 model af en VW/Knaus autocamper.

 

Nu skal du se en campingvogn for børnefamilien. Det er en Knaus Südwind 580 QS. Se informationsskilt efter billederne. I forenden af vognen finder du dobbeltsengen til mor og far.

Midt i vognen overfor køkkenafdelingen finder du familiens siddegruppe.

Her kigger vi bagud i vognen til køjeafdelingen som kan være 2 eller 3 køjer. Den sidste dør på venstre hånd fører ud til toilet, håndvask og brusebad.

Her kigger vi ud til toilettet og brusebad.

Og her er håndvasken. Ganske rummeligt toiletrum til familien.

Her ki

Her er priser og information på familievognen.

På gensyn i morgen.

Peer Neslein
Campingferie.dk

 

Annonce:

Efterlad din kommentar