Peer Neslein fra Campingferie.dk er taget til “Ferie for alle”, for at kigge på nogle af nyhederne. Her er lidt stemningsbilleder.

Henning Lind fra Bije Fritid & Camping står ved den helt nye 2023 Kabe Royal 600 DCXL som har en helt speciel indretning.

Den nye Kabe har en super rundsiddegruppe som har plads til hygge og mange mennesker.

Så er der lige et dejligt vinkelkøkken.

Du skal også lige se det fra den anden side med dobbeltsengen i baggrunden.

Dobbeltsengen med dør til toilet og bruserum.

Dejligt toilet og bruserum i den praktiske campingvogn.

Lidt fakta:

Årgang 2023
Pris kr. 577.180,-
Lagernr.: 01-8021
Egenvægt: 1790 kg
Totalvægt: 2000 kg
Kategori: Ny
Beskrivelse: Ny spændende indretning fra Kabe

Vognen er bestilt med Hollywood Skind (mørke grå) til en merpris på 14.280 kr som er medregnet i prisen.

Prisen er inkl. fragt- og leveringsomkostninger & nr. plade – leveret på Bijés adresse.

Se alt indhold og alle informationer om vognen her:

 

I en af hallerne fandt jeg Anja Robanke som leverer nogle dejlige artikler og fotos til www.campingbladet.dk – her ser du hendes autocamper.

Her sidder Anja i sin hyggelige autocamper som hun bor i hele året. Det er ganske enkelt hendes hjem og rullende arbejdsplads.

 


Camp-Let er et populært mærke i teltvogne som blev overtaget af Isabella for en del år siden. Her ser du en Camp-Let med et anneks monteret.
På billedet er det Ann fra Sørens Camping, som er specialist i Camp-let som informerer et par gæster om den nye Camp-Let.

 

Her er vi inde i den populære danske teltvogn med 2 sovekabiner og køkken. Se mere på Sørens Camping på www.scamping.dk hvor du finder et stort udvalg af både nye og brugte Camp-let’er.

Camp-Let fåes i nogle spændende udgaver.

 

Camp Djursland – Auning Camping trækker altid mange besøgende til deres stand. Campingfatter og fruen er altid klar med gode tilbud og informationer om hvad du kan opleve i området.

Se mere her: Auning Camping

 

First Camp tordner frem i Danmark med opkøb af nogle af de bedste campingpladser i Danmark. De havde netop opkøbt danske campingpladser så de havde 9 pladser, men inden jeg havde nået at læse om de 9 pladser – havde de købt 4 til. Så nu har First Camp 13 super campingpladser i Danmark. Her ses en del af First Camps team Danmark. I Danmark, Sverige og Norge har de omkring 60 pladser. Jeg skriver med vilje 60, for det har måske ændret sig før denne artikel når at udkomme. Se mere her: www.firstcamp.dk

 

Wecamp Merlin er 6 pos. stole i nye farver. Du kan ligeledes få fodskamler til stolene. Stolene koster kr. 949 pr. stk. og en fodskammel koster kr. 379.

 

Kronjyllands Camping Center kan tilbyde en luftpude i stedet for Niveaukiler. Passer til både autocampere og campingvogne.

Se filmen og se hvor nemt det er at bruge luftpuder. Yderligere informationer og priser oplyses i filmen.

 

På gensyn i morgen hvor du kan læse del 2 fra “Ferie for alle” i Herning.

Peer Neslein
Campingferie.dk

 

Annonce:

Efterlad din kommentar