Her kommer del 6 af Peer Nesleins reportager fra “Ferie for alle 2022” i Messeenter Herning

Campingagenten.dk har gennem de seneste år opbygget et stort og bredt udvalg af udstyr og tilbehør som sælges gennem landets campingforhandlere. Her ser du et bredt udvalg af de mange varer såsom kompressor kølebokse fra FMT, solceller  og gasudstyr som automatiske gasomkoblere, gasfiltre og meget andet fra IGT som Campingagenten repræsenterer.

Her udstiller Campingagenten.dk forskellige varmeovne fra FMT til 230 volt eller gas eller til begge dele. Der er ligeledes de smarte TV- og internetantenner fra AeriTec som fås i forskellige modeller så du kan streame TV i din campingvogn eller autocamper.

Her udstiller Campingagenten.dk en række litium batterier fra PowerXtreme som er ideelle til f.eks movere, da de ikke vejer noget sammenlignet med traditionelle batterier.
 
 

Campingagenten.dk kan ligeledes tilbyde aircondition fra Telair som er et af de førende firmaer. Klik dig ind på Campingagentens hjemmeside og læse mere om deres store udvalg inden for udstyr og tilbehør.

Dometic Air Break Pro 3 er et smart luft læhegn som nemt pustes op, så du f.eks kan indrette en lille gård til dig selv, dit barn eller hund. Samtidigt er det så smart at du kan kigge ud og se hvad der foregår på campingpladsen, takket være de praktiske vinduer i læhegnet.

 
 

Og når vi taler om hunden så kan du også få et oppustelig hundehus til Fido, som han ikke skal bide i.
 

 

Her ser du et DometicClub Air Pro 440 som er monteret med et ekstra anneks som giver rigtig god ekstra plads.
 

Specifikationer på Dometic Club Air Pro 440. Yderligere information finder du her: https://campingagenten.dk/dometic/
 

Her står jeg inde i forteltet og kigger hen mod det ekstra anneks.

Her er jeg lidt tættere på annekset. Du kan selvfølgelig udvide med et anneks på begge sider af teltet, hvis du har behov for et ekstra stort fortelt.
 

Jeg er lige stoppet ved en af de populære Benimar autocampere som er det mest solgte mærke, hvis vi lige ser bort fra Volkswagen bilerne som sælges gennem bilforhandlere, mens traditionelle autocampere sælges gennem campingforhandlere. Modellen her er med alkove som giver ekstra plads i bilen.
 

Specifikationer på autocamperen. Se mere på https://campingagenten.dk/benimar/

Stort bord med plade som kan trækkes ud så siddepladsen lige inden for døren ligeledes får adgang til bordplads.

5 siddepladser rundt om bordet er godt, da der også er 5 sovepladser i vognen.

Køkkensektionen med vask med varmt vand og 3 gasblus. Køleskabet står lige til højre for gasblussene.

Et kig ind i toiletrummet.
 

Her kigger jeg hen mod bagenden af vognen med en dobbeltseng nederst og en enkeltseng oppe under loftet som kan køres ned.

De 150 kg gælder overkøjen og det er vel egentlig helt ok. Det er ihvertfald en praktisk information ikke mindst for dem der evt. ligger neden under.
 
I morgen bringer vi del 7 af Peer Neslein tur gennem den store campingudstilling.
  

Annonce:

Efterlad din kommentar