I 2023 kan du vælge mellem 33 forskellige Fendt modeller.
Den mest iøjefaldende nyhed er Fendt Apero, en ny indgangsserie. Det skarpe øje vil lægge mærke til det nye udvendige design og lige ane den nye bagende. Den viste model, som står hos Hinshøj Caravan, er en Fendt Apero 465 TG som er indrettet med enkeltsenge forrest og en siddegruppe bagerst.


Du kan vælge mellem 7 forskellige Apero modeller. To har franske soveværelser, tre har enkeltsenge og to har køjer og tværvendt dobbeltseng.


Her ser du interiøret i Apero 495 SG. Læg mærke til at køleskabet kan åbnes fra begge sider, det lyse interiør med hvide overskabe, grå køkkenblok og bordplade samt lysegrå tekstiler med puder i samme farve som gardinerne.


Fendt Bianco serien er i 2023 på 16 modeller, 11 Bianco Activ modeller og fem Bianco Selection modeller. Den viste Bianco Activ 515 SKF, en af årets nye modeller, står hos LE-Camping i Frederikshavn. Den har køjer bagerst og tværvendt dobbeltseng forrest.


Hvis du kikker på indretningen af de 16 Bianco modeller er der ikke to ens. Til gengæld er der to modeller som har en spejlvendt indretning (Activ 465 SFH og 515 SGE mod Selection 465 SFB og 515 SG). Derudover er der flere modeller med samme indretning, men i forskellig størrelse. Bemærk også at Fendt har en køjevogn med enkeltsenge.


Et kik ned gennem Bianco Selection 515 TG.


Og et kik ned bag i Bianco Activ 550 KMG.


Fendt Tendenza kommer med tre nye modeller i 2023. Udover denne Fendt Tendenza 560 SG (enkeltsenge og rundsiddegruppe), som står hos Jysk Caravan Center i Støvring, er Tendenza 550 SG og Tendenza 560 SFDW nye. Det gør at du nu kan vælge mellem syv forskellige Tendenza modeller.


Af de syv Tendenza modeller har én, Tendenza 456 SFB, fransk soveværelse. Tre har enkeltsenge og tre har en fritstående dobbeltseng, også kaldet Queens Bed, i soveværelset. Queens Bed kaldes af mange også for ”enkeltsenge stående midt i vognen.” , fordi ”du ikke behøver at kravle over den anden,” når du skal i seng. Bemærk også at alle Tendenza modeller har rundsiddegruppe.


Et kik på et soveværelse med blankpolerede skabe og døre i Tendenza


Fendt Diamant har været fabrikkens topmodel siden midt i 1970erne. Der har været en periode, fra 2006-2019 hvor du kunne få en Fendt som i interiør, udstyr og pris var et nøk over Diamanten. Det var Diamant VIP i 2006 til 2010 og Brillant i 2011 til 2019. Men i takt med den generelle udvikling, er alt det som før var luksus, standard i de fleste vogne på markedet. Siden sin fødsel har Fendt Diamant været blandt markedets topmodeller.


I 2023 kan du vælge imellem tre modeller, to med enkeltsenge og én med fransk seng, 560 SD, er en ny model med stort badeværelse bag den franske seng.


Soveværelset i Diamant 560 SG. Her er der lækre detaljer som avanceret lys, mulighed for opredning i hele vognens bredde, ekstra komfortable madrasser og masser af overskabe.

Fendt sælges i Danmark af bl.a.:
– LE Camping i Frederikshavn ( https://www.le-camping.dk )
– Jysk Caravan Center i Støvring ( https://jysk-caravan.dk/ )
– Hinshøj Caravan i Randers – ( https://www.hinshoj.dk/ )

 

 

Annonce:

Efterlad din kommentar