Er autocamperen eller campingvognen blevet rigtig snavset i vinterhiet, så få den klargjort professionelt så den kommer til at ligne sig selv igen.

Når man ikke har brugt sin autocamper eller campingvogn gennem vinteren og den har stået og samlet støv og skidt, ja så ser den forfærdelig ud. Selvom man prøver at opbevare den så godt som muligt, kan den hurtig komme til at se meget beskidt ud.

Vi har her på redaktionen vores musikker Flemming, han kører faktisk i sin autocamper det meste af året og bruger den til alle hans job udover ferie ture. Med alle de ture og ud og indpakning af udstyr, ja så slider det selvfølgelig på den og det er svært at holde den pæn. Så efter en travl periode hvor der ikke var ofret den kærlige hånd, ja så trængte den i den grad til en opfriskning.

Hos Stavask i Sydhavnen vasker de lastbiler, biler, autocampere og campingvogne. Udover dette klargøre de også indvendigt med både rens og vask af hynder, tillige kan de polere vognen så den rette glans kommer tilbage igen.

Det tager dem normalt ikke lang tid at vaske din vogn, men hvis den skal have en klargøring med indendørs rens og udvendig polering tager det et par dage.

Du kan altid kontakte dem for et tilbud og høre om tidsbestilling. Ved vask kan man bare køre derud, de vasker i rækkefølge mens man nyder en kop kaffe.

Se mere her.: www.stavask.dk

 

Ude var den blevet rigtig beskidt og der sad genstridige pletter rundt omkring.

Det kan være rigtig svært at få bugt med de sorte aflejringer der samler sig i samlinger og på de glatte flader og luger.

I førersiden er det også svært at holde det hele rent når man bruger sin autocamper meget, og når først skidtet har haft grobund er det endnu sværere at få bugt med det hele.

Når man bruger den til sit arbejde og fragter udstyr på sæderne, ja så er det også her man kan se efterladenskaberne i form af skidt og næsten ødelagte hynder.

Efter klargøringen skinner autocamperen igen, lakken har fået glans igen og nu skinner den i solen.

De sorte plamager på fronten er væk og selv i de små kroge er der nu rent og pænt. Plastikken har også fået en tur og fremtræder nu pæn og sort.

Bagpå er den også blevet som ny, her er det især i fugerne og omkring lågen der er blevet rigtig fine. De store flader bagpå er også blevet rene og de har fået en forsegler på så de er blevet glatte og nemmere at rengøre fremover.

Indeni er der også forskel af spore, her er der blevet vasket og smurt plastic forsegler på, men selvfølgelig kan man ikke få det hele til at se nyt ud hvis det er slidt og især her ved fødderne er der altid slid at spore.

Hynderne er blevet vasket og renset og er kommet til at se helt nye ud, i dette tilfælde her var hynderne meget beskidte og resultatet må siges at være meget flot.

 

Annonce:

Efterlad din kommentar