I Nordsjælland hos Dronningmølle Strand camping og feriehuse bookes der i øjeblikket sommerferier af danske campister som aldrig før og de oplever en kæmpe stigning i forhold til sidste år, så danskerne sikrer sig lige nu en skøn sommerferie i Dronningmølle og det betyder måske alt optaget til sommer i højsæsonen.

Det helt store trækplaster er det nye poolområde med opvarmet swimmingpool og lavvandet børnepool, hvor forældre og børn kan nyde ferietiden sammen, så mange nye børnefamilier har i år valgt at blive campister i de skønne rammer og det nye pool område åbnede for første gang i Kr. himmelfartsferien.

Lige udenfor campingpladsen venter den skønneste børnevenlige strand og unikke naturoplevelser langs den enestående kyststi, som fører direkte ind til Ilse Jakobsens Hornbæk med stemning i særklasse. Tag f.eks på opdagelse eller cykeltur ad rute 47, som krydser Nakkehoved Fyr og videre til Gillelejes aktive fiskerihavn og livlige bymidte med strøget og de mange butikker og cafeer.

Løbeture, mountainbikeruter, landevejscykling, fiskesø, golfbaner, restauranter, by & butikker, wellness & massage – find det hele maks. et kvarter fra Dronningmølle Strand – omgivet af byerne Dronningmølle, Hornbæk og Gilleleje og med kun 35 min. ind til København. Det hedder sig, at det er Nordsjællands bedst beliggende campingplads. Området byder på det dejligste badevand og et velkendt lys med enestående smukke solnedgange. Rigtig mange autocampere vælger autocamperpladsen og ofte en ekstra overnatning, da flere går langs havet ind til Hornbæk by eller cykler ud på eventyr via den etablerede kyststi.

Hornbæk er også stedet for de kendte, og byen summer af dejlige mennesker, så besøg havnen og tag et smut forbi byens butikker og caféer på din rejse.

I receptionen står teamet hos Dronningmølle Strand camping og feriehuse klar til, at byde jer velkommen. I alle helligdagsferier og ugerne 29-31 findes børneaktiviteter og det summer af liv på Nordkysten – i år ser det ud til, at danskerne vælger Danmark og især Nordsjælland. Se mere her: https://www.dronningmolle.com/

 
 

Annonce:

Efterlad din kommentar