Caravan Salon Düsseldorf: Nyt til kassevognsentusiasterne.


I de seneste årgange af de populære RoadCar modeller har det været småt med nyheder. I årgang 2020 kommer der flere nyheder. Der kommer en ny variant af R 600 med ekstra soveplads bagude. Der bliver mulighed for at vælge mellem Citroen eller Fiat Ducato Chassis og motor. Og så kommer der et nyt køleskab og ny indretning i toiletrummet, ændring af magasiner m.m.

RoadCar R 601 er stort set indrettet som i R 600. Det nye er den ekstra seng i soveværelset og en ny indretning af toiletrum og klædeskab. En anden stor nyhed (hernede i Tyskland) er at du kan vælge mellem en camper bygget på Citroen Jumper (med motorer på 120, 143 og 165 HK) eller Fiat Ducato med (med motorer på 120, 140, 160 og 178 HK).

Her ser du ind gennem døren. Læg mærke til at der nu er to lemme i gulvet under bordet.

På oversigtsbilledet skal du lægge mærke til den ekstra seng, det nye arrangement ved klædeskabet, det nye, og større, kompressorkøleskab, ny loftlampe og nyt design på overskabet.

Kompressorkøleskabet er på 90 l inkl. en frostboks på 6,4 l. Det står stadig så det kan nås uden at du behøver at gå ind i camperen.

Bestikskuffen er flyttet om under køkkenvasken.

Klædeskabet er ændret så det meste af pladsen over det er brugt inde i toiletrummet. Det giver lidt mere gulv- og bruseplads.

Når der ikke er brug for det, kan de øverste seng tages ned og pakkes sammen på den brede opbevaringsdel af den nederste seng. Hvis der ikke er brug for det, kan du også vælge at lade den blive hjemme.

Der er selvfølgelig frit valg til at lade den ene del blive hjemme, og udnytte den ekstra bagageplads.

Så er der gjort fire sovepladser klar. Men de her to er blevet plads til.

Den ekstra seng koster selvfølgelig overskabsplads.

Soveværelset set gennem åbne bagdøre.

Siddegruppen med kabinegardinerne sat op.

Praktisk opbevaringsrum under den brede magasinkasse.

Opbevaringsmagasiner under gulvet ved bordet.

Årgang 2020 modellerne fra RoadCar. Læg mærke til at R 540 har bevaret det oprindelige toiletrum.
RoadCar sælges af tre forhandlere i Danmark, bl.a. Fritidsbiler i Haslev (www.fritidsbiler.dk).
© www.autocampernyt.dk

Annonce:

Efterlad din kommentar