Peer Neslein fra Campingferie.dk har netop haft en køleboks af mærket FMT Fridge fra Campingagenten.dk med på campingtur til Frankrig.

Peer fortæller:

Den model jeg har valgt er en Q36 som er en praktisk køleboks i pænt sort design. Q serien har batterivagt, antivibration og kommer med 12v stik og egner sig derfor godt til transport og camping. Q36 har en kapacitet på 32L, en vægt på 17,6 kg og fryser ned til -20°C.

Det mindre rum i forenden er et svalerum som ikke bliver så koldt som resten af køleboksen. Så det kan bruges til smør eller lignende.

Der er rigtig god plads til drikkevarer i det store rum. Ved at bruge en køleboks slipper man for at åbne sit køleskak i campingvognen mange gange om dagen, så køleskabet kan nemmere holde den rette temperatur. Køleboksen kan også bruges i bilen på ture.

Jeg har brugt kølebokse de sidste par år, specielt når turen går sydpå, men det er vigtigt at man vælger en model med kompressor så du er sikker på at den kan køle selv om temperaturerne kommer op på 30-40 grader. Hvis køleboksen ikke har kompressor er den ikke særlig anvendelig når det bliver varmt. Så lad dig ikke lokke af et for billigt tilbud. Spørg om det er med kompressor.

Køleskabe i de fleste campingvogne har ikke kompressor (Caravelair har det i mange modeller), så de kan ikke klare de samme temperaturer som en køleboks som denne som kan fryse ned til -20 grader. Nu behøver tingene selvfølgelig ikke blive så kolde, men hvis man stiller den på 4 grader så er tingene kun 4 grader – uanset udetemperaturen.

Yderligere information http://www.campingagenten.dk
 

Annonce:

Efterlad din kommentar