Peer Neslein fra Campingferie.dk er i gang med at teste CS FREE og vil løbende vende tilbage med hans erfaringer

CTEK Sweden AB, et førende globalt brand inden for batteriladerløsninger, har netop lanceret CS FREE, en spændende ny bærbar batterioplader og vedligeholder med den revolutionerende Adaptive Boost-teknologi, der sikkert og uden at skade køretøjets elektronik giver et fladt batteri den nødvendige strøm til at komme i gang inden for 15 minutter.

CS FREE betyder, at du er fri for at være bundet til en stikkontakt, den er virkelig bærbar, så du kan holde dine 12V blysyre- og lithium * -batterier opladet, uanset hvor du befinder dig. For længerevarende vedligeholdelsesopladning kan du endda oplade ved hjælp af strøm fra et solpanelsæt (ekstraudstyr) eller et separat servicebatteri.

Powerbank til kamera, telefon, tablets m.m.
CS FREE er udstyret med USB-C og USB-A-udgange til opladning af bærbare computere, smartphones, tablets osv. er det den ultimative 12V powerbank til dit køretøj, når du er på farten.

Holder strøm i 12 måneder
CS FREE har et internt batteri, der tager mindre end en time at oplade fuldt gennem enhedens hurtige USB-C-indgang, og når den er fuldt opladet, holder den sin opladning i op til et år, hvilket gør den ideel til opbevaring i køretøjet, til når du har brug for det.

Læs mere her: https://campingbladet.1kcloud.com/edlv_SbUyk/#80

 

Annonce: