Fabriksnye Hobby campingvogne på tilbud

Er du på udkik efter en fabriksny campingvogn med ”lidt ekstra i magasinerne”, er det et godt tidspunkt at tjekke hos din lokale forhandler. Den nye årgang ”pusler i baggrunden” og mange forhandlere vil gerne have ryddet op i deres lager. Derfor kan du allerede nu finde flere interessante tilbud hos de fleste forhandlere. Udvalgte vogne og vogne fra de seneste årgange kan ofte fås med enten nedslag i prisen, et gavekort til ekstraudstyr, mover eller et fortelt lagt ind i vognen. Derfor er det et godt tidspunkt at undersøge markedet nu.

I dag har vi kikket for dig hos seks forskellige Hobby forhandlere og set på mulighederne. De udvalgte vogne er ikke de eneste, men de dækker meget godt mulighederne lige nu.


Den første vogn er en årgang 2019 Hobby Excellent 495 UL fra Bijé Fritid og Camping i Helsinge. Det er en af de mest solgte Hobby indretninger, og enkeltsenge er altid populært. Den er nedsat med 9.970 kr.


Denne Hobby leveres med en del fabriksmonteret ekstraudstyr som er medregnet i prisen. Se mere om vognen på www.bije.dk


Denne årgang 2018 Hobby Excellent 560 KMFe er en rummelig op populær familievogn med to køjer i børneafdelingen. Den er set hos Hinshøj Caravan fra Ålum nordvest for Randers og er den ene af tre en Excellent 560 KMFe modeller som kan fås til nedsat pris.


Vognen er nedsat med 21.000 kr. i forhold til den oprindelige pris. På billedet kan du se hvilket fabriksmonteret udstyr vognen leveres med. Interiør og tekstiler er magen til det som du finder i 2019 modellerne. Se mere om mulighederne på www.hinshoj.dk


Næste vogn kommer fra LE Camping i Frederikshavn. Det er en 2018 Hobby Excellent 460 SFf som leveres inkl. enten mover eller et fortelt.


Denne Excellent 460 SFf er indrettet med en Queens Bed i soveværelset, siddegruppe midt i vognen samt køkkenblok og toiletrum bagerst i vognen. Bemærk at den også er leveret med en 1.500 kg. aksel. Se mere om vognen på www.le-camping.dk


Fjerde mulighed er denne årgang Hobby Excellent 560 LU som står hos Møllegårdens Camping i Thisted. Den er nedsat med 14.930 kr. i forhold til den oprindelige pris.


Excellent 560 LU er indrettet med enkeltsenge forrest i vognen. Ekstraudstyret kan du se på skiltet. Find selv vognen på www.moellegaarden.dk


Femte mulighed kommer fra Silkeborg Caravan Center. Det er også en 2018 Hobby Excellent 560 KMFe som er nedsat med 21.000 kr.


Du kan se ekstraudstyret på skiltet. Se mere om vognen på www.silkeborgcaravancenter.dk


Dagens sidste vogn er en 2018 Hobby Premium 495 UL fra SK Caravan i Blommenslyst vest for Odense. Den er nedsat med hele 32.520 kr.


Til den pris får du også det fabriksmonteret ekstraudstyr som står på skiltet. Se mere om vognen på www.skcaravan.dk

I de kommende uger vil vi vise nogle flere tilbudsvogne fra andre mærker og forhandlere.

Tekst: JPR
Foto: Forhandlerfotos
© www.campingferie.dk

Annonce:

Efterlad din kommentar