Caravelair 2021: 25 modeller i fem serier

Igen i sæson 2021 har Caravelair et program som passer godt til nye campister og campister der det ønsker en campingvogn med en lav totalvægt. 13 af de 25 modeller har en totalvægt mellem 1.000 og 1.300 kg. Og de fleste af dem har en lasteevne på 250 kg eller højere. Mange modeller kan også fås med alternativ totalvægt. Di Caravelair forhandler kan fortælle dig om mulighederne. I Danmark er 15 af de 25 modeller standardudstyret med en eller flere udstyrspakker. På billedet ser du den nye Caravelair Antares Titanium 430.

Caravelair 2021 – Modeloversigt

Herover ser du en samlet oversigt af 2021 programmet. Syv af modellerne er familievogne med køjer til børnene, fire har enkeltsenge, fire har en fritstående Queens Bed i soveværelset og fire har et fransk soveværelse. 13 af modellerne, inkl. de syv køjemodeller, har en dobbeltseng på tværs.

Caravelair Antares Titanium 430

Antares Titanium er en ny specialudgave med ekstra komfort og et højt udstyrsniveau. Det er en “all inclusive” vogn til en spændende pris. Antares Titanium serien er i 2021 på 3 modeller, 390 Nordenline, 430 Nordenline (ny) og 455 Nordenline. Når vi får den endelige prisliste, kan vi fortælle mere om standardudstyr og fabriksmonteret ekstraudstyr. Vi har set den første udgaven af prislisten, og udstyrsniveauet bliver højt. Meget højt.

Caravelair Alba 350: Ny rejsemodel for to

Den nye og opdaterede Caravelair Alba serie kommer i ni forskellige modeller. Tre af dem er nye; Alba 350 (billedet), Alba 460 og Alba 472. Fokus på den nye Alba serie er lav vægt og lav pris. Målet er at give gode oplevelser til nye campister og tilbyde fabriksnye campingvogne som alternativer til en nyere brugt.

De nye Alba 350, der har en indvendig længde på 350 cm, har f.eks. en tværvendt dobbeltseng forrest med en dinette foran. Bagerst i vognen er der køkken, klædeskab og toiletrum.

Caravelair Alba 426: Dobbeltseng og køjer på 450 cm

En ny Caravelair Alba skal være tilgængelig for alle, giver dig mulighed for at nyde ferie med familie og venner i en let campingvogn der er udstyret det rigtige tilbehør. Fire af de ni modeller fås med fabriksmonteret ekstraudstyr, og tre af modellerne har et stort 150 kompressorkøleskab som standard.

Caravelair Alba 472 Family, en populær familiemodel med dobbeltseng og køjer på 450 cm, fortsætter fra sidste år. I køkkenet er der 150 l kompressorkøleskab som standard.

Antares Style 410: Kompressorkøleskab på 140 l er standard

Caravelair fortæller, at Antares Style har sat standardniveauet for en moderne campingvogn i indstigningssegmentet, det vi på dansk kalder for en begyndervogn. En moderne begyndervogn skal have en god komfort, lav vægt og være let at bruge. Caravelair Antares Style fås i seks forskellige modeller. Caravelair Antares Style er indrettet med fransk soveværelse forrest. Bagerst er der dinette og køkkenblok.

Artica 520: Vinkelkøkken og stor siddegruppe.

Artica har fået et nyt indvendigt design. Den er et godt match mellem komfort, sikkerhed og et fornemt design. Standardudstyret er omfattende og der er meget campingvogn til prisen. I 2021 er batteriforberedelse og røgalarm standard. I 2021 er Artica serien på fire forskellige modeller og alle modeller har et kompressorkøleskab på 150 liter.

Caravelair Allegra Optima 520: Queens Bed, enkeltsenge eller fransk soveværelse

Caravelair Allegra Optima er den serie som har det højeste niveau af komfort og udstyr. F.eks. er der Sky view (panorama) tagluge i fronten. Her er god plads på alle leder og i de to 560 modeller er der todelt toiletrum med separat brusekabine. De tre modeller er de samme som sidste år.

De viste modeller er alle fotograferet ved den danske forhandlerpræsentation.
Hold dig også orienteret på under Caravelair på www.campingagenten.dk og på dk.caravelair-caravans.com/.

Tekst og foto: Redaktionen
© www.campingferie.dk

Annonce:

Efterlad din kommentar