Til sæsonen 2022 præsenterer tyske Knaus en campingvogn der ikke bruger af gas. Den fungerer stort set som et sommerhus hvor du blot tænder for lys, varme og aircondition på stikkontakter. Det vil glæde de campister der ikke bryder sig om at sove i en campingvogn med tændt gas. Det vil også betyde at campingvogne bliver nemmere at leje da man ikke behøver sætte sig ind i at skifte gasflasker og montere gasregulatorer og tænde for gasvarme og gasblus.

Lad os kigge på den nye Knaus E Power.

Modellen vi kigger nærmere på er en Knaus Sport 500 EU E Power Selection. Der findes flere modeller. Vælg din egnede gasfri campingvogn fra 10 SPORT E.POWER SELECTION grundrids og 3 SÜDWIND grundrids med E.POWER‐pakken.  Se her: https://www.knaus.com/da-dk/knaus-verden/nye-modeller- 2022/epower/ 

E Power modellerne kan kendes på logoerne.

 

Her ser du det der tidligere var gaskassen som nu er et bagagerum i fronten af vognen.

 

Her kigger vi ind i vognen med køkkenet med Induktionsplader og kompressorkøleskab. Begge dele kører på strøm.

 

Her ser du komfuret som mange kender hjemmefra.

 

Her er kompressorkøleskabet med frostboks som kører på strøm og er den bedste type køleskab hvis det er rigtig varmt der hvor man er. Det klarer også 35-40 graders varme hvis du holder ferie langt mod syd.

 

I magasinet ligger det energieffektive klimaanlæg som fungerer stille. Takket være den praktiske fjernbetjening er klimaanlægget let at betjene enten du vælger varme eller aircondition. Slangerne er ført rundt i vognen sp du opnår den bedste fordeling af varme og aircon.

Her ser du nogle af slangerne i et af overskabene.

 

Her ser du en af ventilerne fra klimaanlægget ved siden af en 230 volt stikkontakt.

 

Du får lige et par billeder af selve vognen- Her er det de 2 enkeltsenge som kan ændres til en bred dobbeltseng ved hjælp at et lameludtræk mellem sengene og den aflange madras.

 

HHer er det rundsiddegruppen med rigtig god plads.

 

Her kigger vi ind i toiletrummet hvor der er ganske rimelig plads.

Yderligere information: https://www.knaus.com/da-dk/knaus-verden/nye-modeller-2022/epower/

 

Annonce:

Efterlad din kommentar