Caravan Salon Düsseldorf 2018 – Del 3: 2019 Nyheder fra Isabella

Isabella 2019: Nordisk stemning i tre stilkoncepter

Isabella fortæller, at deres 2019 program bl.a. er med klare referencer til fabrikkens historiske campingliv. Det handler nemlig om at komme ud og nyde naturen og hinandens selskab. Det har bl.a. medført en række nye farvevarianter på eksisterende produkter, som derved opnår en flot og stilskabende fornyelse. Dagens første nyhed er en ny udgave af det klassiske femkantede Penta fortelt. PÅ billedet ser du Isabella Penta Flint er designet i farverne Steel og Grey. Alle de velkendte detaljer og udstyrsmuligheder er selvfølgelig bevaret.


Indvendigt er de sædvanlige detaljer bevaret, både lyspaneler i loftet og store ventilationsvinduer i gavlene. Isabella Penta Flint i skinnemål fra 875 til 1.295 cm.


Næste nyhed er en ny variant på velkendte Commodore. Isabella Commodore North ses her med en ny variant af Eclpise solsejlet. Eclpise Mini har en dybde på 150 cm.


Læg mærke til at der også er monteret en gavl på Eclpise Mini. Isabella Commodore fås i 2019 både som Commodore Dawn (farverne Steel og Flax) og Commodore North (farverne Tweed og Grey). Commodore fås i skinnemål fra 900 til 1.225 cm.


Isabella Ambassador Dawn, her monteret med et Cosey Corner II er også nyt. Farverne hedder Steel og Flax. Cosey Corner II, der har en dybde på 150 cm, er syet i de samme farver.


Læg mærke til at de store frontpaneler har opdelte vinduer i begge sider. Ambassador Dawn fås i skinnemål fra 850 til 1.175 cm.


Isabella Universal Dawn 420 er det en af de nye rummelige deltelte med helårsegenskaber. Det andet er Dawn 360. Farverne på begge modeller er også Steel og Flax.


Indvendigt i Universal Dawn 420 har du sædvanligt muligheder for udstyr, tilbehør og helårssikring. Universal Dawn 420 har et bundmål på 440 x 230 cm.


Annex Isabella North er en ny variant som fås i farven Tweed med kanelfarvede kantebånd.


Bundmålet er på 230 x 140 cm. Og du kan vælge stænger i CarbonX eller Zinox stål.


Annex Isabella North passer til modellerne Isabella Prisma, Commodore, Ambassador, Capri North, Magnum og Ventura D 250 og D 300. Ekstraudstyr kan være skillevæg og indertelt (sovekabine).


Dagens sidste nyhed er Isabella North Læsejl. Et firefløjet læsejl som er 110 cm højt og 460 cm langt. Læs mere om Isabella fortelte på www.isabella.net

Tekst og foto: JPR
© www.autocampernyt.dk & www.campingferie.dk

Annonce:

Efterlad din kommentar