Per Bonnicksen fra Tuxer viser de mange modeller frem hos de Danske campingforhandlere
Per Bonnicksen fra Tuxer viser de mange modeller frem hos de Danske campingforhandlere

Vi er rigtig mange campisterne der kender til firmaet Tuxer, de producerer nemlig rigtig praktisk tøj til outdoor, ski, sport og ikke mindst camping brug. Tuxer er nu blevet 25 år og har været i Danmark siden 2002.

Firmaet blev etableret af det Svenske handelsfirma Greiffs i 1991, og allerede fra starten var tøjmærket dedikeret til ski og outdoor brug. Tuxer ski- og outdoor beklædning er opkaldt efter Tuxertal og bjerget Hintertux i Østrig.

Firmaet Greiffs der står bag Tuxer startede tilbage i 1951, Per-Arne Robling drev firmaet frem til 2005, og i dag er det hans tre sønner Tomas, Mattias og Andreas der driver virksomheden. Firmaet holder til i Stockholm-forstaden Bromma.

Greiffs har i dag 12 ansatte på kontoret i Sverige og 12 medarbejdere på to kontorer i Kina. Omkring 15% af produktionen eksporteres med Danmark som det største marked. Der er Tuxer tøj i ca. 100 butikker i Danmark herunder rigtig mange campingforhandlere. Desuden sælges kollektionen i Finland. I Sverige sælges kollektioen i ca. 400 butikker inden for sport og konfektion.

2002 er året hvor Tuxer etableres i Danmark. Det er Per Bonnicksen, som har Tuxer Sportswear Danmark, der fik mærket hertil. Per kendes af rigtig mange da han ofte er hos de forskellige forhandlere på åbent hus arrangementer. Vi har også glæden af Per på både vores Sommerkaravane og vores Vinter Camp.

”Jeg arbejder primært med butikker, som vil lægge noget i at udvikle Tuxer, og så skal vi naturligvis også give den nødvendige opbakning, og det gør vi. Omvendt får jeg også meget positive tilbagemeldinger fra nogle af de butikker,

som har brugt energi på mærket,” siger Per Bonnicksen, som er meget tæt på familien Robling i Bromma.

Tuxer er i dag kendt for deres funktionelle ski og sportstøj, de har en stor kollektion af varer til alle årstider. Hos campisterne er tøjet særlig godt kendt for deres sportslige og funktionelle jakker til både sommer og vinterbrug, samt de mange muligheder i både bukser, trøjer og skiundertøj som alle er rigtig gode at bruge når man er ude i vind og vejr.

Per Bonnicksen har udviklet Tuxer mærket rigtig godt i Danmark, og nu er der stort set en forhandler i alle hjørner af Danmark. Der udvikles hele tiden og der holdes godt øje med tidens trend, og gennem blandt andet brugergrupper har man hele tiden fokus på komfort og funktionalitet. Dette sammenholdt med deres gode kollektioner til fornuftige priser, har i hvert fald fået campisterne til at gå i Tuxer.

Se Tuxer kollektionen her.:www.tuxer.se

Annonce:

Efterlad din kommentar