Pressemeddelelse fra Dometic:

HYGIEJNE: Efterspørgslen på små toilettabs til campingvognen er skudt i vejret. Campisterne vil hellere bruge deres eget toilet end risikere at blive smittet på et fællestoilet, som benyttes af mange.

Flere af landets campingpladser melder allerede om fuld belægning denne sommer, fordi Corona har haft som konsekvens, at folk må finde ud af at holde ferie hjemme. Men selvom campingpladserne tager alle mulige hensyn til hygiejne og afstand, så er der samtidig noget, som tyder på, at danskerne tager deres helt egne forholdsregler.

I hvert fald er efterspørgslen på små toilettabletter til toilettet i campingvognen skudt i vejret, og forklaringen ligger lige for, lyder det fra Dometic, som blandt andet står bag toilettabletten Power Care.

– Hvis man bruger toilettet i campingvognen eller autocamperen, kan man slippe for alt for mange unødvendige besøg på et af campingpladsens fællestoiletter, og derved reducerer man selvfølgelig risikoen for smitte. Men det kræver samtidig, at man har styr på hygiejnen i egen vogn, og derfor ser vi nu en markant efterspørgsel på toilettabs, siger Steen Mandsberg fra Dometic i Fredericia.

Lille løsning med stor virkning
Han har allerede oplevet grossister, som melder om totalt udsolgt af toilettabletter, der ligner dem, vi normalt bruger i opvaskemaskinen. Og der er da også tale om en nem løsning, understreger Steen Mandsberg.

– Tabletten, der er pakket ind i en vandopløselig cellofan, droppes direkte ned i toilettet, hvor den virker i cirka fire dage og skaber en behagelig duft i vognen. Derudover fylder den ingenting, hvilket i den grad er noget, som campisterne går op i.

Toilettabs har for manges vedkommende erstattet klosetvæsket, som campisten tidligere selv skulle hælde på toilettet fra en flaske.

– I modsætning til flasken, hvor man tit er tilbøjelig til at hælde for meget i toilettet, så man føler sig helt sikker på, at man får neutraliseret bakterier og lugt, så indeholder tabletten præcis den dosering, der er brug for. Og så har den indpakkede tablet samtidig den fordel, at du undgår at komme i fysisk kontakt med nogen former for kemikalier, slutter Steen Mandsberg.

Fakta: Toilettabs leveres typisk i en dåse indeholdende 16 tabs, som strækker sig til cirka 64 dages forbrug. Toilettabletterne fås i to varianter, hvor den ene er en særlig miljøvenlig udgave.  Toilettabs kan du købe hos din lokale campingforhandler.
 

Annonce:

Efterlad din kommentar