Hos cfhorsens.dk er der disse dage forrygende travlt med at sende pakker afsted til kunderne, da den absolutte højsæson er i fuld gang. Hver dag tikker der rigtig mange ordre ind via netbutikken, som skal pakkes og sendes af sted. Så det giver i sig selv nogen lange dage på kontoret og det er vi naturligvis begejstret for, udtaler Niels Meldgaard, indehaver af cfhorsens.

Men det ikke kun i pakkeriet der er travlt. Cfhorsens har en stor udstilling i Horsens, hvor man kan erhverve sig alt hvad hjertet begære af campingudstyr. Niels udtaler, at det for tiden er lufttelte og campingmøbler, som der er specielt mange henvendelser omkring. Så vi har derfor en stor udstilling af netop disse produkter, som man kan komme og se på.

Vi har lige nu over 7 telte fra Kampa opstillet i udstillingen og et have af møbler fra alle de mest populære mærker, så man kan danne sig et rigtig godt indtryk og vælge den helt rigtige model, siger Niels.

Cfhorsens er et rigtigt godt sted at besøge på nettet eller i hjertet af Horsens by inden du køber campingudstyr til ferien, her finder du de helt rigtige varer til gode priser.

Se mere her: http://www.cfhorsens.dk

 
 

Annonce:

Efterlad din kommentar