DEn traditionelle campingmesse i Aalborg blev i år afholdt i Gigantium og fyldte hallerne A-E.
Da Campingferie besøgte messen om lørdag den 11. januar omkring kl. 11.30 var der stort set fyldt op på det meget store parkeringsområde så det tegnede godt. Og det skulle vise sig at være en rigtig god lokal nordjysk campingudstilling med ikke mindst en række lokale campingforhandlere som primus motor.
Her er en række billeder fra udstillingen:

Et kig ned af en af de mange gange hvor der var trængsel for at kigge på de nye 2020 modeller. Her er det tyske Knaus campingvogne som ligger på en 3. plads når det handler om de mest købte campingvogne i Danmark det sidste år.

Peer fra Campingferie.dk taler med Ole fra Camper.dk om de nye Enduro movere til campingvogne.

Hinshøj Caravan præsenterede de populære svenske Polar helårsvogne fra Sverige.

Isabella var som altid på pletten med et stort og spændende udvalgt af fortelte og masser af andet udstyr. Her er det deres store Villa helårstelt udbygget med en dejlig veranda i den ene ende.

Peter Borup fra PB Autocamper i Allingåbro havde et stort udvalg i de forskellige typer autocampere såsom kassevogne, delintegrerede og som på billedet en helintegreret Knaus.

Peer Neslein holdt foredrag om sine 11 ture til Nordkapp og det var der stor interesse for. Peer satser på at arrangere en guidet campingtur til Nordkapp i løbet af juli/august 2020 og en i juni/juli 2021. Send en mail til peer@neslein.com hvis du vil høre mere om turerne.

JepoTech udstillede med deres nyheder inden for LED belysning samt de nye gas- og røgalarmer. På billedet er Mads Nielsen i gang med at informere om de vigtige sikkerhedsprodukter til en campist.

Henrik Fra Dometic fortæller at de danske campister satser på kompressor kølebokse til at have stående i forteltet når turen går sydpå. Så er der med garanti altid kolde drikkevarer.


LMC Sassino 460 E er en smart og let rejsevogn med en egenvægt på 988 kg til ca kr. 149.900.
 
LMC præsenterede ligeledes nogle af deres nye 2020 modeller.

 
Kampa Dometic præsenterede ligeledes deres store udvalg af fortelte og en række andre spændende produkter.

 

Her er et spændende på en campingvogn fra Vega som kan trækkes af de fleste biler. Og ikke nok med det. Den er også monteret med en del ekstraudstyr. Egenvægtem er kun 685 kg.

Lad os slutte med et billede af en Knaus campingvogn med en dejlig sofasiddegruppe midt i vognen. Jan Olesen på billedet kom fra Sjælland for at se udstillingen og han blev ikke skuffet.
 

Annonce:

Efterlad din kommentar