Min mand Flemming og jeg overtog Tørring Teltplads i 2018 for at udleve en drøm om at få pladsen til at genopstå som den lille fantastiske plads, som mange har fortalt os om at den var i gamle dage.
Når man besøger Tørring Camping anser vi vores vigtigste opgave at alle følger sig velkommen og at man er en helt speciel gæst. Vi vægter vores værtskab højt og det betyder også at vi ikke har nogen stjerneordning. For os er det oplevelsen for gæsten der i højsædet, ikke om vi har 2 eller 3 stjerner.
Siden vi overtog forpagtningen af pladsen, har vi sat alt i stand og har hele tiden nye idéer til tiltag og lignende. Så besøgte du os sidste år, så vil det i år være svært at genkende pladsen.
Vi er hele tiden i gang og vi har især udnyttet corona tiden, til at gøre meget mere end vi først lige havde tiltænkt skulle være i år.

   

Tørring Camping bliver drejet som en forening og jeg er den eneste der er på lønningslisten. I højsæson har jeg dog lidt lønnede medarbejdere. Ellers drives pladsen af frivillige, der hjælper til når vi får nye idéer eller når alt brænder på. Mange kalder os ildsjæle, men vi drømmer om at der med tiden bliver plads til 2 lønninger – så vi får ekstra meget tid til at hygge om vores gæster.

 

Tørring Camping er en lille hyggelig campingplads med 30 enheder + 3 hytter samt 3 mere under opførelse.
Pladsen ligger midt i Tørring By direkte ud til Gudenåen, der deler byen i stationsbyen med et rigt handelsliv og Gl. Tørring med skole, svømmehal, idrætscenter og gymnasium. Gudenåen er kilet ned mellem de 2 bydele og er et rekreativt naturområde, hvor vi 9 km. vest for pladsen har Gudenåens Udspring med en fantastisk varierende natur. Blot 3 km. mod øst har vi Uldum Kær, over 1000 Ha kærområde som i dag er et stort Natura 2000 område. I området er der et rigt dyreliv og især fugleliv. Stisystemet går omkring 47 søer, gennem pileskove og andre rørskove i arealer der førhen har været tørvemoser.

 

Så vi er nok en af de få danske pladser der kan prale med at ligge midt i byen og midt i naturen samtidig.
Gennem hele sæsonen laver vi flere arrangementer med fællesspisning, hygge, musik og meget mere. Lige nu er der lukket ned for denne del. Men vi holder os stadig ikke fra at lave lidt lækkert mad, som man kan bestille og spise i forteltet eller i vognen. Vores mad er ikke fastfood, men derimod god dansk mad med et tvist. Vi har rejst meget ude i den store verden og jeg har arbejdet i Spanien. Derfor har taget lidt af sydens lækkerier med ind i det danske køkken. Mange af vores retter er lavet fra bunden, tilsmagt og sammensat så det får fuglene til at synge.

Tørring Camping er også det første sted på Gudenåen man kan sejle i kano og kajak fra. Vores del af åen er smal, bugtet og efter vores mening den smukkeste del af Gudenåen. Strækningen fra Tørring til Klostermølle er fredet og derfor er det kun tilladt at sejle medstrøms og ikke tilladt at sejle før den 16. juni og der er ligeledes restrektioner på hvor mange fartøjer der må være på strækningen. I samarbejde med Tørring Kanoudlejning, kan vi være behjælpelige med reservation og information om sejlads.

 

FAKTA OM PLADSEN 
Toilet & Bad
Fællesstue med brætspil og bøger
Køkken
Vaskeri
Kiosk
Café
Morgenmadsservering
Toilettømning
Vaskeplads
Autocamperplads
Stor tipi til arrangementer og hygge
Overdækket terrasse
Terrasse ud til gudenåen

Se mere her: https://toerringcamping.dk/

Venlig hilsen
Flemming & Betina

 
 

Annonce:

Efterlad din kommentar