Camping Levico i det nordlige Italien er en skøn perle når der skal ferieres, vi har været der mange gange og der kommer hele tiden nyt til pladsen. Denne gang skal vi prøve at holde ferie i vores egen campingvogn, dog med eget tilknyttet bad, toilet og køkken på vores egen personlige plads. Se link sidst i artiklen.

Som udgangspunkt ville man jo sige at dette havde men jo med i forvejen, men tænk alligevel på en uge eller to uden at skulle bekymre sig om toilet tømning eller vandpåfyldning på vognen i næsten 35 graders varme. Det hele forefindes i en lille bygning på ens egen personlige plads, og her har man så det hele som i en hytte eller mobilhome. Er man tillige flere personer er det endnu nemmere at være campist her, der bruges jo alligevel en del vand og toilettet har det med at fyldes hurtigere end man aner.

Selve pladsen er dejlig stor og plan så det er nemt at sætte fortelt op, vi nøjedes dog med markise da vejret var godt og temperaturen var ganske høj.

På pladsen i det ene hjørne ligger så det lille personlige træskur med toilet og bad indenfor og et køkken arrangement i enden. Her kan der let tages vand til campingvognen og der er også afløb til affaldsvand fra vognen. Strømudtaget sidder også her på væggen. Døren kan aflåses når man ikke er hjemme.

Indenfor i det lille hus er så toilet med udskylning som vi kender det fra der hjemme og rigeligt med plads omkring. Det forefindes i rengjort stand og man klare selv rengøringen mens man er der og de gør rent når man tager hjem.

En dejlig stor vask med koldt og varmt vand, samt tryk på vandet.

Sidst men ikke mindst, en brusekabine med brusebund hvor man kan tage lige så lange bade man orker, uden mønt eller kort registrering. I den tid vi var der var der rigeligt med varmt vand.

I enden af huset er der en køkken sektion, her er der igen både koldt og varmt vand og en dejlig stor vask. Der er hylder og plads til opvask m.m. Der er også strømudtag hvis der skal bruges elektronisk køkkengrej.

Vi havde valgt den billigste plads, skulle man ønske en bedre komfort med større toilet og brusekabine er der op til 4 forskellige muligheder. Alle sammen med det private hus lige ved siden af sin egen plads. Er man en familie med mange personer, så er det nok bedst at kigge på de lidt større modeller, men for 2 personer var vores lille servicehus rigeligt.

Pladsen ligger skønt lige ned til Lago de Levico, en skøn bjergsø med dejligt varmt vand og en skøn strand der omkranser pladsen. Her er dejligt børnevenligt da der ikke er så dybt et stykke ud og først længere ude er der dybde til både snorkling og hovedspring. Det er også en dejlig sø at sejle eller ligge og flyde på et eller andet oppusteligt badedyr på, der er nemlig ikke meget strøm.

Har man helt små børn med som syntes søen er noget overvældende, så har man i år fået en helt ny afdeling med et kæmpe pool anlæg til specielt børnefamilier med små børn. Det er selvfølgelig også tilladt for voksne og her er der dejligt varmt vand og en dybde der ikke giver problemer for de mindste. Der er kunstgræs og lækkert sand i hele området hvor der også forefindes strandstole så man kan dase mens de små boltre sig.

Der forefindes også almindeligt pool anlæg ved siden af, hvor både børn og voksne kan plaske rundt dagen lang. Her er også et lækkert kunstgræstæppe rundt om hele pool anlægget. Her er også både parasoller og strandstole til fri afbenyttelse.

På Camping Levico er de firbenede venner velkommen, de skal selvfølgelig føres i snor og efterladenskaber skal samles op. De må ikke være på den store strand, men de har så fået der helt egen, her kan de så blive kølet ned hvis de ellers syntes det er noget. Vores er ikke helt vild med de store vandpytter, men efter lidt overtagelse kom den da ud og blev afkølet, herefter syntes den nu meget godt om det våde element.

Der forefindes alt på pladsen, restaurant, supermarked, is udsalg, cykel udlejning samt tour guides der arrangerer ture i området både til fods og på cykel.

Pladsen ligger i gå afstand til Levico by som er en hyggelig Italiensk by med masser af cafeer og shopping muligheder. Skulle man ønske en større by ligger Trento kun en halv times kørsel derfra, her er både ugentlige markedsdage og masser af kigge på. Der er endvidere mulighed for både at cykle og vandre i området, både i bjergene og rundt om søen.

Så hvis man ønsker en rigtig dejlig ferie med rimelig sol garanti og med mulighed for eget bad, toilet og køkken så er Camping levico sagen. Vi har altid en dejlig tid her og at man hverken skulle tømme toilet eller fylde vand på vognen, gjorde det endnu nemmere at være campist. Camping Levico ligger omkring 1350 kilometer fra København, det kan let gøres på en 2 dages tur.

Link til pladsen hjemmeside.: www.campinglevico.com

Tekst & Foto.: Mads Nielsen

 

 

Annonce:

Efterlad din kommentar