2016-Bije-Kabe-01

Bijé Fritid & Camping:
Besøg os på Elmia messen i Jönköping, Sverige i dagene d. 7.-11. september 2016

Skal du have en ny KABE? – Vi hjælper dig.
Dette er en unik mulighed for at se Kabes meget store udvalg – Udstillingen er Nordens største og først med alle nyhederne, og så er der under tre timers kørsel i Sverige.

Bijé Fritid & camping tilbyder tre muligheder for at besøge messen – se nedenstående..

2016-Bije-Kabe-02

1. Kør med os i bussen til Elmia
Besøg messen fredag den 9. september.  Tag med på en endags bustur fra Helsinge. Vi kører kl. 6.30 og er hjemme igen midt på aftenen i Helsinge. Busturen er en unik mulighed for at komme til messen, uden at du selv skal køre frem og tilbage. Pris for bustur og entré er kr. 200,-

2. Besøg messen i egen bil
Du kører selv i egen bil til og fra messen i Sverige. Gratis entré billetter og kørevejledning kan rekvireres hos os.

3. Besøg messen med egen bil og campingvogn
Muligheden for at besøge messen med egen bil og campingvogn, giver stor frihed til at besøge udstillingen flere gange, samtidig med hygge i egen campingvogn lige uden for døren og sammen med 3000 andre campister.

Det er muligt at ankomme fra onsdag d. 7. september til søndag d. 11. september og man kan selvfølgelig ankomme og køre igen, den dag det passer bedst for den enkelte. Prisen for denne mulighed er Sv.kr. 620,- og billetten købes på www.ticket.se

Du har nu mulighed for at gå ind og ud af udstillingen, alle de gange du lyster, i de dage du vælger at campere på messe området.

Bijé Fritid og camping tilbyder et gavekort på kr. 400,- til køb af udstyr i vores forretning. Gavekortet udleveres mod forevisning af kvittering fra ticket.se, som tilskud til messe besøget.

2016-Bije-Kabe-03

FÅ ET VÆRDIBEVIS PÅ 10.000,- KR.
Hvis du køber en ny 2017 KABE hos Bijé Fritid & Camping i perioden d. 1. september – 31. december 2016 får du et værdibevis til vores tilbehørsafdeling på 10.000 kr. til køb af udstyr i forbindelse med købet.

Os møder du på Kabe standen ved “Danmarks disken” Vi vil her fra kunne vise dig rundt blandt Kabe´s meget store udvalg af udstillede campingvogne og autocampere.

På gensyn på Elmia messen
Jesper, Birgit og Flemming
www.bije.dk

Annonce:

Efterlad din kommentar