Om du er inkarneret campist eller bare overvejer at snuse lidt til campinglivet, er der masser af inspiration at hente på Danmarks store specialmesse med alt inden for camping.
På CAMPING AALBORG 2020 kan du
… se og høre om alt fra campingvogne, autocampere og turtelte til campingpladser, udstyr og tilbehør. Du kan få inspiration til din næste campingtur, høre om det nyeste nye inden for camping eller møde og udveksle erfaringer med andre, der deler glæden ved campinglivet.
Camping i børnehøjde
Vil du give glæden ved camping videre til familiens yngste? Så tag børnene med under armen og gør dit besøg på messen til en hyggelig familietur. CAMPING AALBORG er for hele familien!
Få inspiration til næste campingtur
Har du svært ved at beslutte din næste campingdestination? Campingpladser fra ind- og udland står klar til at vise dig, hvad de har at byde på. Udforsk de mange muligheder og find den form for camping, der passer bedst til dig.
Vintercamping under messen
Hvis du skal opleve alt det, CAMPING AALBORG 2020 har at byde på, kan det ikke nås på én dag. Derfor er der mulighed for, at du kan campere på parkeringspladsen udenfor Gigantium.

Kom og hør Peer Neslein fortælle om Nordkapp

Lørdag den 11/1 holder Peer Neslein fra Campingferie.dk et foredrag om hans mange ture til Nordkapp.
Peer har besøgt Nordkapp 11 gange
Første gang var i 1988 og senest i 2018 alene i en Hobby autocamper.

I 2004 var Peer er den første som besøgte Nordkapp om vinteren med sin campingvogn på krogen.

Du kan købe billetter under CAMPING AALBORG 2020 eller ved indgangen. Barn (0-18 år): 100 kr. Voksen ifølge med barn: gratis
Se mere på www.campingmesse.dk

Annonce:

Efterlad din kommentar