Sådan bør en forlygte se ud, så man er sikker på at have det bedst mulige lys på bilen eller autocamperen, når man kører. I vinterhalvåret er det mørkt meget af tiden, så det er et godt tidspunkt at tjekke sine forlygter på bilen.

 

Peer Neslein:
Sådan så mine gamle paraboler ud, selv efter at de var blevet poleret og lakeret nogle gange, men de endte med at blive matte. Det kan være snavs og grus som jo piskes ind på glasset (som er plastik på min Landcruiser), så jeg besluttede at det var tid til at skifte dem ud.

Mit værksted (Vejle bil elektro) foreslog at jeg skiftede til de nye Philips Racing Vision pærer, som giver 150% mere lys. Så det valgte jeg. Prisen ligger på lidt over kr. 200 for et sæt.

Jeg læste en test på nettet som sammenlignede de nye pærer med  X-treme vison som du kan læse her:

https://www.powerbulbs.com/blog/2016/09/difference-between-philips-racingvision-and-philips-x-treme-vision-130

Forskellen er at de nye pærer RacingVsion pærer ikke holder så lang tid som de tidligere, men til gengæld giver de mere lys. Jeg satser på at få mest lys.
Jeg har iøvrigt bestilt et par Hella Rallye 3000 fjernprojektøter, som skal monteres i januar før turen går til det mørke nord ved Polarcirklen. Men det hører du mere om.

De nye pærer har et blåligt lys når man ser dem.

I første omgang må jeg sige at jeg efter en prøvetur i går aftes, er meget tilfreds med lyset på bilen med de nye paraboler og Philips RacingVision pærer.

Men det hjælper jo ikke at du har nye paraboler og pærer i bilen, hvis forlygterne er snavsede. Så tak til Mads Nielsen som lige viste hvor hurtigt men kan vaske min bil. Tak Mads.

 

Annonce:

Efterlad din kommentar