Hos Autocamper Center Vejle er der autocampere i flere størrelser til salg.

Man har specialiseret sig i salg af de store autocampere fra Phoenix, de såkaldte linere. Disse skønne autocampere er godt nok store og kræver stort kørekort, men så har man næsten også et helt sommerhus til rådighed med alle bekvemmeligheder. Det store plus her er at man kan flytte huset hvorhen man vil.

Er man til luksus men i lidt mindre målestok, så er Rapido mærket, her får man luksus i de mere traditionelle størrelser og også her er der kælet for detaljerne og kvaliteten er i top.

Der er både nye og brugte autocampere til salg hos AutoCamper Center Vejle, men også værkstedet er kendt for at montere alt i tilbehør.

De store linere kan være svære at få sat i vater, men med hydrauliske støtteben på monteret går dette som en leg.

Benene styres indefra via en kontakt og bilen sætter sig selv i det rette niveau, her skal der ikke bruges hverken vaterpas eller skrue nøgler.

De mindre modeller kan også monteres med disse støtteben, og også her er man klar til at campere på et øjeblik uden man skal sove skævt.

Der monteres støtteben på alle typer autocampere, både nye og brugte. Du kan få alt at vide hos Autocamper Center Vejle og de giver dig gerne et tilbud på både støtteben og montering. Du kan også få lavet service på bildelen og eventuelt syn.

Se mere her.: www.campershoppen.dk

Annonce:

Efterlad din kommentar