Campingpladsen ved Tversted Strand i Nordjylland har vandland med vandrutsjebane og pool. Camping med badeland er et stort hit hos både voksne og børn, og vores gæster nyder at tage en dukkert i den danske sommer.
Vi kan tilbyde en billig ferie i Nordjylland i smukke omgivelser og med lækre faciliteter som køkken, bad og lignende. Er du på udkig efter ferie med børn, får du en billig børneferie med massevis af aktiviteter – især for børn.


Aabo Camping ligger utroligt smukt i let kuperet terræn, og den nordjyske campingplads har mod nord direkte udgang til et stort fredet område. Herfra kan du gå i klitterne ned til stranden, som er én af Danmarks bedste – stor og bred med høje klitter og dejligt vand.

Det er dansk sommerferie, når det er bedst!

Oplev Danmarks første village luksushytter hos Aabo Camping
Nu kan du endelig opleve campinglivets glæder i luksuriøse omgivelser. Det er nemlig slut med at pakke sig sammen og leve som ’sild i tønde’, når du er på camping. Vi kan nemlig præsentere ti helt nye 45 kvm luksus campinghytter med alt hvad hjertet begærer.

Vores luksushytter er nemlig udstyret med tre regulære soverum, stort tv med masser af kanaler, wi-fi, stor stue med sofagruppe, spiseplads og et lækkert køkken med opvaskemaskine samt eget bad og wc. Derudover har hver campinghytte tilknyttet egen udendørs spa og lækker gasgrill – kort sagt luksus!
Aabo Village luksushytter og vores normale hytter er åbne hele året!

Se mere på www.Aabo-Camping.dk

Dejlig badestrand tæt på pladsen.

Top moderne campingplads med alle de vigtige faciliteter.

Se mere på www.Aabo-Camping.dk
 

Annonce:

Efterlad din kommentar