Chausson Exaltis 6010 – ny 2017 model

 

Åbningstider i Himmelfart og Pinse
Vi har åbent i udstillingen både torsdag d. 25/5, fredag d.  26/5 og søndag d. 28/5 – alle dage kl. 11 – 15.
Der er lukket på værksted og lager.

Vi har åbent Pinsesøndag d. 4/6 og 2. Pinsedag d. 5/6 – begge dage kl. 11 – 15.

Nyt i udstillingen 
Nye Chausson autocampere:
Der er kommet endnu 2 nye 2017 modeller hjem fra Chausson.
En helintegreret Chausson Exaltis 6010 med en meget stor og rummelig siddegruppe, og god plads til cykler i garagen, og en delintegreret Chausson Flash 628 EB med Queensbed, som kan indstililles i højden, alt efter hvor meget plads der er behov for i garagen.
Begge campere har vinkelkøkken, med stort køle/frys og et godt badeværelse med separat toilet og bad.

Brugte autocampere:
Vi har fået en virkelig flot alkovemodel ind, Chausson Flash C 714 GA fra 2016 med masser af udstyr. Der er seleplads til 6 personer, en god dobbeltseng i bagenden med en stor garage under og også en dobbeltseng i alkoven. Der kan reddes op til 2 personer i siddegruppen. Der er et godt køkken med stort køle/frys og et dejligt badeværelse med separat brusekabine.
En utrolig fin og velholdt Hymer B 544 fra 2011, som kun har kørt 31.500 km – og oveni købet med klassens absolut største siddegruppe.
Ønsker du dig en lille fin og velindrettet camper under 6 m, kunne Chausson Flash 02  med fransk seng måske være noget for dig – den er fra 2008.
Eller er du mere til en stor rummelig luksus liner, så må du endelig kigge forbi og se Knaus Sun Liner 800 LQ fra 2010. Den har Queensbed, adskilt bad og toilet, et dejligt, rummeligt køkken med stort køle/frys og en lys og rummelig siddegruppe. Masser af udstyr.
Vi har stadig flere flotte nye 2017 modeller fra Carthago og Chausson, og også mange flotte topklargjorte brugte autocampere i vores store udstilling på Vegavej i Horsens   se dem alle her. http://www.dancamper.dk/autocampere

 

Rejsebeskrivelse – Autocampertur til Portugal

Anette og Jens Erik var i efteråret på en fantastisk autocampertur til Portugal og Spanien sammen med et par gode venner – læs deres rejsebeskrivelse og få inspiration til din næste tur.

 

 

Annonce:

Efterlad din kommentar