IMG_6081

Det kan lyde som en vanvittig ide, eller en spændende udfordring, men for den professionelle campist Peer Neslein, er der altid en mening med galskaben.
Forestil dig, at du har en uges ferie hvor du ikke ved hvad du skal lave.
For Peer Neslein, som har levet af at rejse og campere de sidste 29 år er svaret enkelt. ”Jeg vil da bruge de 7 dage på at køre gennem 7 lande”.
– Jeg holder meget af at køre gennem forskellige lande og se naturen og byerne ændre sig. Du oplever også nogle dejlige panoramaer som jeg synes er skønne at se på, mens man kører gennem landskaberne.
Men at køre meget kræver at du holder af det og du kan slappe af både når du kører og ikke mindst når du holder pauser undervejs, fortæller Peer Neslein, der oven i købet skal have sin Kabe campingvogn på næsten 2 tons efter bilen.

Hotelværelse efter bilen
– Det bedste er da, at jeg har mit ”hotelværelse” efter bilen, så uanset hvor jeg havner er jeg hjemme når jeg træder ind i min campingvogn. Her har jeg soveværelse, badeværelse, køkken og fjernsyn, kort sagt som derhjemme, bare på mindre plads (6×2,5 meter). Og så er jeg ligeglad om det er minus 40 eller plus 30 grader uden for. Skulle der komme regnvejr, så er det i øvrigt det jeg holder allermest af. Lyden af regn der trommer på taget af campingvognen er det bedste der findes, fortæller Peer Neslein der som professionel campist, journalist og fotograf inden for camping, kører 40.000 km om året og bor i sin campingvogn 3 måneder hvert år i forbindelse med rejser, ekspeditioner og Camping-Events.

Ruten
Startskuddet til ”7 lande på 7 dage” lyder lørdag den 7. maj 2016 i Brøndby, hvorefter turen går over Fyn og Jylland til Tyskland og de følgende dage til Holland, Belgien, Luxembourg, Frankrig, Tyskland, Tjekkiet og tilbage til Danmark på 7. dagen.
Det er i snit kun 428 km om dagen, men nogen dage kører jeg længere, så jeg andre dage kan bruge tid ved seværdigheder.
På turen skal jeg også hver dag lave reportager til Campingferie.dk og de sociale medier. Med på turen er Rasmus Neslein som er TV-fotograf der skal lave en film om Peer og hans rejse gennem de 7 lande på 7 dage.

Campingpladser med rabat
Undervejs skal Peer teste CampingCard ACSI som er et internationalt system med rabat på campingovernatninger, som er det store hit hos campister. Priserne på overnatning i lavsæsonen i Europa ved brug af ACSI kortet ligger på 11 -13 – 15 – 17 eller 19 Euro for en campingvogn med 2 personer og strøm for en nat. I danske kroner er det mellem kr. 82 og kr. 140 for en overnatning i egen campingvogn for 2 personer med strøm. Det er billigt.

Peer skal også besøge ACSI hovedkvarteret i Holland på sin tur gennem de 7 lande.

Følg Peer Neslein på hans rejse her www.campingferie.dk
Læs mere om CampingCard ACSI her: www.campingcard.com

7 lande 7 dage camping

Annonce:

Efterlad din kommentar