4 solsejl for campister der vil have skygge i en fart

Hvis du ønsker at rejse let og kunne arrangere skygge i løbet af få minutter er der flere muligheder. Signe og Peer Neslein har prøvet 4 forskellige opstillinger med solsejl og lignende fra Isabella.

Air Y ser specielt ud og det er det også. Det kan bruges på både autocampere og campingvogne. Det kræver dog at autocamperen har en markiser monteret så der forefindes en teltskinne. Air Y er nemt og hurtigt at sætte op og pumpe og det giver skygge og mulighed for dejlig frisk luft.

 

Loggia er det traditionelle solsejl, en slags Shadow, dog dybere så det giver mere skygge. Se filmen og få de forskellige informationer.
Det er let, nemt og hurtigt at stille op og så giver det god skygge.

 


Hvis du er drømmer om et af de nye lufttelte så er dette Air Arc luftsolsejl noget for dig. Det er nemt at pumpe op (pumpe følger med) og det virker ganske solidt og der er gode muligheder for at pløkke det så det bliver stående, hvis vinden bliver frisk. Teltdugen er den kendte Isabella kvalitet.

 

Hvis du er ude efter en hyggekrog så er en Levo Cosy Corner sagen, hvis du supplerer den med et Levo læsejl som Signe og Peer har sat op her. Det er anderledes og utraditionelt men giver et dejligt hyggehjørne. Det er ikke dette du skal vælge hvis I skal sidde 8-10 personer  til bords. Men er I 2 personer, så tror jeg også der bliver plads til naboen til en kop kaffe eller en lille “skarp” forfriskning.

Yderligere information hos din lokale forhandler eller se mere på www.isabella.net

 

Annonce: