Franske Caravelair campingvogne har bidt sig fast i Danmark de sidste år. De ligger på en 7. plads og ånder både Dethleffs og Kabe i nakken som ligger på henholdsvis 6 og 5 pladsen på Top 10 kun en håndfuld vogne foran Caravelair. Så meget kan ske i sæson 2022. Nu er det nødvendigvis ikke et spørgsmål om at Dethleffs og Kabe kunder vælger Caravelair, men mere et udtryk for at Caravelair tiltaler mange af de nye campister som vælger camping i disse år. Caravelair præsenterer et udvalg af campingvogne fra små lette vogne til fornuftige priser til større vogne med mere og mere udstyr. Så både nye og etablerede campister kan nemt finde en Caravelair der passer både deres bil og deres pengepung.

Til sæson 2022 kan du vælge mellem 4 Caravelair modelserier med i alt 23 modeller. Du kan også sige at der er tale om 3 modelserier med 20 layouts samt 1 special edition serie (60års jubilæums Edition) med 3 layouts. Du kan tilkøbe specielle udstyrspakker til de enkelte serier så du kan gøre din campingvogn helt fuldendt. Caravelair er bl.a. kendt for deres GRP (Polyester) sider, tag og bund afhængigt af modeller og så var det også Caravelair der for flere år siden introducerede kompressorkøleskabet indbygger i en stor skuffe under køkkenbordet. Køleskabet rummer også en frostboks. Et kompressorkøleskab holder garanteret dine madvarer kolde, uanset om campingvognen holder i 40 graders varme.
Modellerne fordeler sig således:

Alba serien kan tilbyde 11 forskellige layouts med priser fra kr. 114.695. Alba serien tilbyder en populær vogn til enten nye campister eller campister der ønsker en let og nem vogn til en lav pris. Du kan tilkøbe en Pack Style til en særpris hvor du sparer op til kr. 11.000.
Alba fås i modeller med køjesenge, Queens bed, Enkeltsenge og dobbeltseng på tværs i fronten.

Alba

Alba

Alba

 

Artica serien kan tilbyde 7 layouts med priser fra kr. 210.995. De 7 modeller er klar til ferie med ”All inclusive” i form af følgende standardudstyr: Kompressor køleskab på 150L Truma Combi 4 blæser varme med indbygget 10 liters varmtvandsbeholder, Indgangsdør med sort vindue, Stabilisator m.m.
Artica fås i modeller med Køjesenge, Queens bed, Enkeltsenge samt fransk seng. Zoom skyroof og Zoom innovativt toilet/brusebad med drejebar væg er standard i Artice 540 og Artive 542.

Artica

Artica

Allegra serien kan tilbyde 2 layouts som begge tilbyder ultimativ elegance i de 2 indretninger. Prisen starter ved 292.145 for standard versionen. Allegra kan fås med Queens bed eller med enkeltsenge.
Allegra er campingvognen for dem der ønsker at købe luksus, design og elegance. Vognen er udstyret med masser af spændende og komfortabelt udstyr i form af Pack Optima som vognen leveres med og som giver besparelser på kr. 33.000.

Allegra

Allegra

 

Antares Titanium – 60 års jubilæums Edition som kommer i 3 specielle modeller i størrelser 450 – 455 og 470. Hertil kommer en 4. model Spring Edition 2022 Antares Titanium 516 Family. Modellerne fås med køjesenge, Queens bed, Enkeltsenge og fransk seng.
Titanium serien er unikke i deres udstyr og design med bl.a.: Speciel staffering med ”Anniversary”, Grp GRP (Polyester) siderTræktøjsafdækning, Sorte tagrails, bagkofanger fra Artica serien, 14” alufælge, broderet Anniversary opbevaringslomme, broderet Anniversary emblem, Tournon polstring samt masser af ekstra fordele i Antares Titanium 516 Family i form af et populært layout, XL Freeze kompressorkøleskab, Stor garage ”Motorhome style” bagerst, Shower Pack, fuld størrelse madras, ekstra vindue bagers m.m.

Antares Titanium

Antares Titanium

 

Antares Titanium med dobbeltseng

Antares Titanium med enkeltsenge

Antares Titanium

Se mere på www.campingagenten.dk hvor du også kan finde den nærmeste forhandler.

Annonce:

Efterlad din kommentar