2021 LMC Sassino 460 E

2021 LMC Sassino 460 E – Begyndervogn med enkeltsenge

2021 er anden sæson for den indstigningsserie LMC introducerede sidste år. Og allerede i debutsæsonen blev den populær, for den har været udsolgt i nogle måneder. Nu er den nye årgang rullet ind hos flere forhandlere og den kan bl.a. ses i Randers og i Solrød Strand. De danske modeller bliver alle leveret med en Sassino Emotion pakke. Pakkens indhold kan du se under dataskiltet. Der kan være yderligere udstyr på de hjemtagne modeller, så snak med din lokale forhandler om mulighederne.

2021 LMC Sassino 460 E

Grunddata for LMC Sassino 460 E

LMC Sassino 460 E er et godt eksempel på en rummelig campingvogn, med en indvendig længde lige under 5 meter, der med få midler er gjort meget lettere end dens bedre udstyret konkurrenter i samme størrelse. Sassino 460 E er en meget rummelig model for to på tur. Og selv med en totalvægt på 1.350 kg, kan den trækkes af mange mellemklassebiler, og en del af de nyeste Hybrid og Plug-in Hybrid modeller.


Når du står i døren, ser du ind i opholdsområdet med siddegruppen forrest i vognen. Her er god plads til to og til fire som ikke er for store.


En opredning i siddegruppen måler 192 x 97/92 cm. Her er vinduer til tre sider, lysskinne med to flytbare spots og en bred hylde over gaskassen.


Siddegruppen har ingen overskabe men praktiske åbne hylder med høje elegante kanter.

2021 LMC Sassino 460 E

Køkkenblokken står lige inden for døren med køleskabet under køkkenbordet.


Gaskomfur og køkkenvask er sammenbygget og med separate glaslåg.


Åbne køkkenoverskabe.


Køleskabet rummer 86 liter inkl. frostboks. Der er en flytbar hylde i skabet under bestikskuffen

2021 LMC Sassino 460 E

Klædeskab og toiletrummet står modsat døren, en praktisk fordel når der skal tømmes toilettank. I denne side er sengen 5 cm kortere end dén i dørsiden.


Åbent klædeskab og åben indgangsdør.


Toiletrummet har de grundlæggende udstyr. Brusebund og brusemulighed fås som ekstraudstyr. Der er åbne hylder over toilettet og en stor hylde under håndvasken.

2021 LMC Sassino 460 E
Soveværelset med enkeltsenge, lameludtræk og overskabe i den ene side og over hovedgærdet. Begge senge er 83 cm brede og henholdsvis 200 og 195 cm lange.


Åbne sengemagasiner.


Åbne overskabe i soveværelset. I den korte seng er der ”skot-hylder” ved fodenden. Der er også et skot inde i overskabet ud mod dørsiden. Sengelamperne kan rykkes i skinnen efter behov.

2021 LMC Sassino 460 E
LMC Sassino 460 E set skråt bagfra.

2021 LMC Sassino
LMC Sassino serien er stadig på to modeller, den viste 460 E med enkeltsenge og en 470 K som er en familiemodel med køjer.
Den viste model er fotograferet hos Østsjællands CaravanCenter i Solrød.

I Danmark sælges LMC campingvogne bl.a. af:
Østsjællands CaravanCenter i Solrød.
Kronjyllands Camping Center i Randers

Begge forhandlere har p.t. den viste model på lager (NOV 2020).

Læs mere om udstyr og indretning på forhandlernes hjemmeside.

Tekst, foto og layout: Redaktionen
Grafik: LMC Caravan GmbH & Co. KG
©www.campingferie.dk

Annonce:

Efterlad din kommentar