Dethleffs Nomad 530 DR – En god følelse af luksus

I sæson 21 er det er femte sæson med dagens campingvogn. Da den blev introduceret i 2017, havde den ikke mange konkurrenter i sin klasse. I denne sæson virker den ekstra luksuriøs, hvilket nok skyldes, at Nomad er det næsthøjeste udstyrstrin i programmet. I denne vogn, hvor den fritstående dobbeltseng står forrest, er der masser af bo komfort og praktiske detaljer.

Nøgledata på Dethleffs Nomad 530 DR

Indretningen er klassisk tysk med rundsiddegruppe bagerst, soveværelse forrest og køkken samt toiletrum midt i vognen. En god og rummelig indretningen for to på tur.


Kikke fra døråbningen. Det lyse interiør i to farver er både praktisk og giver vognen er god fornemmelse af ekstra rummelighed. Vognen er ”kun” 230 cm bred. Men det føles større.


Rundsiddegruppen har 135 cm lange sofaer og den tværgående sofa er 210 cm lang. Hjørnerne er komfortable og gode at sidde i med fødderne oppe. Loftlugen med indbygget lys er placeret lige over bordet.


Dørsiden domineres af den åbne køkkenblok som bidrager til rummeligheden.


Køkkenblokken har et godt arbejdslys under overskabene.


Køkkenbordet har todelt glaslåg på gaskomfuret og låg i samme materiale som bordpladen over køkkenvasken. Væggen om køkkenvinduet er praktisk og let at holde ren.Der er to store skuffer under køkkenbordet og apotekerudtræk i den ene side.


Åbne køkkenoverskabe.


Køleskabet, som står på den modsatte væg, rummer 142 l inkl. en udtagelig frostboks på 15 liter. I køkkenblokkens gavl ved døren er der et smalt skab med hylder til småting.


TV-bordet, men TV-ophæng på væggen, står modsat døren sammen med toiletrum og køleskabet.


De to ”enkeltsenge” står midt i soveværelset. Madrasmålet på dobbeltsengen er på stort, 205 x 150 cm. Det er man ikke så ofte i campingvogne med en bredde på 230 cm. Indretningen er klassisk tysk med store vinduer, som selvfølgelig har myggenet og mørkelægnings gardiner, plus undergardiner og klassiske hotelgardiner som går ned under vinduet.


Magasinet under sengen er helt fri for teknik og der er udvendig adgang i dørsiden.


Der er hylde, afbrydere og flytbare læsespots over hovedgærdet.


Vognenes toiletrum har brusebund, håndvask, toiletskabe over og under håndvasken.


Åbne toiletskabe under håndvasken.


Overskabe i rundsiddegruppen.


Åbne overskabe i rundsiddegruppen. Læg mærke til at de sædvanlige hynder under overskabene også er dækket af skabslågerne.


Åbne skabe i soveværelset og en ekstra bred indgangsdør med vindue, affaldsspand og myggenet i fuld højde.

Dethleffs Nomad 2021 modeloversigt

Dethleffs Nomad 2021 serien er på 15 forskellige modeller.

Der er 8 Dethleffs forhandlere i Danmark, bl.a. LE Camping i Frederikshavn og Hinshøj Caravan ved Randers. Den viste vogn er fotograferet hos LE Camping (www.le-camping.dk)

Tekst & foto: Redaktionen
Grafik: Dethleffs GmbH & Co. KG
©www.campingferie.dk

Annonce:

Efterlad din kommentar