Den første 2021 Bravia Swan 599 Trend er landet i Danmark

De to første Bravia 2021 modeller er netop ankommet til Fritidsbiler i Haslev. Den ene er denne Bravia Swan 599 Trend, en 6 m. model med tværvendt bagerst, et lækkert og funktionelt toiletrum, en køkkenblok med køleskabet stående ved siden af køkkenbordet plus en siddegruppe hvor bordet er bredere end i de fleste kassevognscampere.

Layout og grunddata på Bravia Swan 599 Trend

Bravia Swan 599 Trend er bygget på et Peugeot Boxer chassis. Den har et godt udstyr, også i detaljen, som løfter den over alle indstigningsmodellerne. Den har kun et mini-klædeskab, men til gengæld en siddegruppe som er 10 – 15 cm bredere en i andre 6 m modeller. En detalje som øger komforten, både under kørsel og når du skal opholde dig indendørs.


Siddegruppe og bagudvendte førerstole med tillægspladen under bordet.


Tillægspladen kan låses i 4 – 5 forskellige vinkler.


Førersæder i samme betræk so sofaen. Læg også mærke til den lille hylde over forruden.


Dobbelt overskab i siddegruppen med ”københavner-streg.” Måske kunne den også fås med Vestdanske dekorationer, f.eks. Mennesker ved Havet i Esbjerg, Lillebæltsbroerne (sammen), Bølgen i Vejle, Aros (Aarhus), Rudbjerg Knude Fyr og Havnefronten i Skagen Havn?


Åbne overskabe i siddegruppe. Der er USP stik i lampefoden under overskabet.


Indretningen er traditionel med toiletrummet bag siddegruppen. Her er ikke noget klædeskab, så siddegruppen er ekstra bred.


Køkkenblokken har masser af skuffer ekstra bordplads over kompressorkøleskabet samt et par praktiske småtingshylder over køleskabet og på køkkengavlen ved døren.


Kogepladser og køkkenvask har hver sit glaslåg.


Her er godt med gode og dybe skuffer. Bemærk lugen til magasinet. Det ”kunne” være til en medbragt hund, men også let adgang til indholdet under kørsel.


Åbne overskabe over køkkenbord og køleskab.


Kompressorkøleskabet er på 85 l, inkl. 5 l frostboks og grøntsagsskuffer nederst. Ved siden af køleskabet er der blevet plads til et skab med en lille bøjlestand. Her kan der godt hænge et par jakker eller bluser. Og under køleskabet er der en praktisk skuffe. Den måtte godt være 5 cm. højere. Men den er allerede nu et plus for pladsudnyttelsen.


Tværvendt dobbeltseng med et madrasmål på 196 x 140 cm. Og her er gode overskabe på tre sider.


Den tværvendte dobbeltseng set fra fodenden. Indsat: Lampefoden med USB stik.


Åbent overskab over hovedgærdet.


Overskabet over bagdøre med vinduer som både kan åbnes og med kasetterollos.


Åbent overskabet over fodenden.


Soveværelset set gennem bagdørene.


Og et ekstra skab i køkkensiden.


Lækkert toiletrum med mulighed for at indrette brusekabine med fast væg ind mod toilet og håndvask.


Åbne toiletskabe og opslået brusekabine.


Detaljebilleder. Magasin under bordet og i gavlen på sofaen. Nederst et kik ind i rummet over førerpladserne og på den åbne hylde over forruden.


Ekstraudstyrslisten for den viste Bravia Swan 599 Trend.


Bravia har fire modeller i programmet. Swan 495, Swan 599, Swan 636 og M 699. Alle, minus M 699, er bygget på et Peugeot chassis. Bravia M 699 er bygget på en Mercedes Sprinter.

Bravia autocampere sælges i Danmark af Fritidsbiler i Haslev.

Se mere på https://www.bravia-mobil.com/en/

Tekst og foto: Redaktionen.
Grafik: © Bravia mobil d.o.o.
© www.autocamper-nyt.dk

Annonce:

Efterlad din kommentar