Samme komfort som i en delintegreret camper

De fleste tyske producenter kalder autocampere mellem en kassevognscamper og de delintegrerede modeller for en Van. En van er designet og bygget som en alm. delintegreret, men er typisk 10 – 15 cm smallere. Hus Sunlight er der to Van modeller, denne V 66 (med enkeltsenge over en hækgarage) og V 60 som er lidt kortere (med tværvendt dobbeltseng over hækgaragen).


Nøgledata for Sunlight V 66. Bemærk totalbredden og den gode lasteevne. Her er fire selepladser og op til 3 sovepladser.


I forhold til en kassevognscamper er der god plads i siddegruppen, og bordet har en acceptabel størrelse.


Sunlight V 66 er indrettet med et toiletrum bag siddegruppen. Der er spejl og knager på toiletrummets væg.


Køkkenblokken står i dørsiden med køleskabet på 89 l stående under køkkenbordet. Bemærk også de to store køkkenoverskabe.


Der er god plads på køkkenbordet og oven på det smalle skab ved siden af.


Enkeltsengene kan redes op i hele vognens bredde. Der er åbne hylder langs væggene og skabe under fodenderne.


Et kik ind i hækgaragen hvor der er lys, varme, fastgørelseskroge, hylder og adgang til det ene sengemagasin. Forrest til venstre ser du dæk-reparationssættet.


Med en totallængde på 665 cm er det ikke en lille Van, men til gengæld er der masser af plads til at udnytte den gode lasteevne.


De to Sunlight Van modeller. I begge toiletrum indrettes der brusekabine ved at dreje væggen med håndvask hen over toilettet.

Sunlight autocampere sælges i Danmark af to forhandlere.

Se mere på www.sunlight.de/da/

Tekst og foto: JPR
Grafik: © Sunlight GmbH
© www.autocamper-nyt.dk

Annonce:

Efterlad din kommentar