Familiecamping i alt slags vejr

Kabe har rigtig mange års erfaring i at bygge campingvogne til helårsbrug. Og uanset vejrlig er der altid behageligt inde i vognen. Om vinteren holder centralvarmen kulde og fugt ude, om sommeren holder isoleringen varmen ude og i mellemsæsonerne giver de samme egenskaber en effektiv omstilling mod vejrets luner. Kabe Classic 560 GLE B14 KS er en veldisponeret vogn i 5,5 m klassen med plads til både børne og voksne uden at det går udover komforten i køkken, rundsiddegruppe og adgang til skabsplads.


Nøgletal for Kabe Classic 560 GLE B14 KS
Classic 560 GLE B14 KS, hvor KS (King Size) står for en udvendig bredde på 250 cm, er en ganske rummelig vogn. Den ekstra bredde giver ekstra gulvplads og mere plads i rundsiddegruppe og dobbeltseng. Skulle det være nødvendigt, er der plads til liggende gæster i en opredt rundsiddegruppe.


”Indsigten” fra døren. Der er store komfortable ryghynder med integreret nakkestøtte i hjørnerne. Det elektriske lyse i hele vognen er effektivt, varieret og let at styre.


Toiletrum og køkkenblok står modsat indgangsdøren. Bemærk også den store tagluge midt i loftet og at der er radio i vognen.


Køleskabet står sammen med de mange skabe og TV-plads i dørsiden.


Køkkenblokken har skuffer med centrallås under køkkenbordet. Her er bl.a. tre kogepladser, køkkenrulleholder og knage til viskestykke på væggen og emhætte med integreret lys og fedtfilter.


Åbne skuffer under køkkenbordet. Skufferne har en god dybde.


Åbne rummelige overskabe med udtagelige hylder.


Skabsvæggen i dørsiden. Køleskabet rummer 177 l inkl. den separate frostboks.


I soveværelset måler begge køjer 196 x 68 cm. Dobbeltsengen har et madrasmål på 196 x 129/102 cm. Og der er godt med åbne hylder ved hovedgærdet.


Et kik ind i den øverste køje. Der er småtingslomme ved vinduet og en lille hylde over sengelampen.


Toiletrummet er kompakt, med flere skabe bag spejle og under håndvasken. Der er integreret bruser i vandhanen.


Åbne overskabe over rundsiddegruppen.


Der er 12 forskellige Kabe Classic 2020 modeller. Én har enkeltsenge, fire har fransk soveværelse og resten har dobbeltseng og køjer.

Kabe sælges i Danmark af 11 forskellige forhandlere, bl.a.:

Læs mere om modeller, udstyr og indretning på www.kabe.dk.

Tekst & foto: JPR
Grafik: KABE GROUP AB
©www.campingferie.dk

Annonce:

Efterlad din kommentar