2020 Eura Mobil Integra Line IL 695 EB: 100 % helårsmodel

Eura Mobil autocampere møder vi ikke så ofte i Danmark. Og de fleste af dem vi møder har enten svenske eller tyske nummerplader. Det er lidt sjovt, for der er masser ”Nordisk Feeling” i de tyskbyggede campere med glasfiberbund og polyestertag, dobbeltbund, el-opvarmet spildevandstank som tømmes elektrisk, konstruktion helt uden træ og skruer med 10 års tæthedsgaranti, centralvarme og vandbåret gulvvarme.

Eura Mobil autocampere sælges i Danmark af Autocamp i Låsby ved Aarhus.

Nøgledata på 2020 Eura Mobil Integra Line IL 695 EB

Den viste camper er indregistreret med 3.500 kg totalvægt. Indretningen med stort køleskab i forlængelse af køkkenblokken og et samlet toiletrum i dørsiden giver en god rumfølelse i den bagerste del af den.


Når du står i døren, går du direkte ind en stor og rummelig siddegruppe med sænkeseng over førerpladserne. Modellen har det Eura Mobil kalder for ”Short Cabin,” som dækker over et tilbagetrukket førerhus som giver et ekstra stort synsfelt fremad.


Sænkesengen har et madrasmål på 191 x 140 cm. Den sænkes og hæves manuelt. Der er en HEKI Midi tagluge lige der hvor sengen slutter. Det giver et godt lysindfald midt i camperen.


I dørsiden er der et bredt sæde, teknikpaneler over døren, knager, tekstillommer og belyst indstigningshåndtag. Camperens toiletrum står mellem dør og soveværelse.


Ved døren er der insektnet i fuld højde, plus vindue og affaldsspand på dørens inderside, og et smalt overskab mellem sænkeseng og døråbning.


Der er integreret brusekabine i toiletrummet. Pladsen er helt OK, bare du husker at dreje håndvasken til den rigtige side. Læg mærke til at der er separat brusearmatur.


Detaljer fra toiletrummet.


Den rummelige sidegruppe fylder godt op i førersiden. Køkkenblokken står mellem den og soveværelset.


Der er god plads på det buet køkkenbord. Der er ekstra hyldeplads hvis du sætter det halve låg far vasken fast i de to beslag på skillevæggen til højre.


Skufferne under køkkenbordet har selvfølgelig soft Close.


Køleskabet står ved siden af køkkenbordet. Det rummer 175 l. På billedet er der lagt gennemsigtigt låg på magasinerne i dobbeltbunden.


Åbne overskabe over køkkenblokken.


Åbne overskabe i hele førersiden.


Begge senge er 80 cm brede og henholdsvis 190 og 185 cm lange. Der er hylde og kontakter under overskabene ved hovedgærdet…


… og et overskab over hver fodende.


Åbne klædeskabe under fodenderne.


Der er en dejlig høj hækgarage med to døre under soveværelset.


Layout på de ti Eura Mobil Integra Line modeller 2020 årgangen.

Se mere på AutoCamp’s hjemmeside (www.autocamp.dk).

Tekst og foto: Redaktionen
Grafik: Eura Mobil GmbH
© www.autocamper-nyt.dk

Annonce:

Efterlad din kommentar