Sprite Alpine Sport 490 CE

Sprite Alpine Sport 490 CE er en model i serien. Helt ny er Alpine Sport 490 CE ikke. For navnet har før været brugt i 2005 og fra 2010 til 2012 om en model med enkeltsenge. Og det er der helt sikkert en del Sprite som gerne vil have igen. Sprite er nemlig dygtige til at udnytte pladsen og til at designe vogne som både er lyse og rummelige. På billedet ser du den nye


Sprite Alpine Sport sæson 2019 er på fire forskellige modeller. De to ”små” er med den klassiske indretning med lange sofaer forrest. Her kan der både hygges, spises, og soves om natten, både på langs og på tværs. Siddegruppen er mindre i de to store. Men så er der også et soveværelse i begge modeller. Alle Sprite modeller er konstrueret efter SMART ++ systemet. Det betyder bl.a. at der ikke er tær i væg gulv eller tag. Udvendigt er der 1,5 mm GFK bund (polyester) og 9 mm. Krydsfiner. Front, bag, tag og sider er også i GFK polyester.


I Alpine Sport 490 CE står køkkenblokken modsat indgangsdøren. Køleskabet under køkkenblokken har en volumen på 110 l inkl. 14 l frostboks som kan konverteres til køleskab.


I dørsiden er der lavt bord med TV-plads ved indgangen. Læg mærke til de mange vinduer (af ramme-typen) med to tagluger og det store Sun Roof panoramavinduet i fronten.


De langsgående sofaer i siddegruppen er 152 og 142 cm lange. Opredt forrest i vognen kommer der en dobbeltseng med et madrasmål på 206 x 152/142 cm.


Gaskomfur og køkkenvask på køkkenbordet er trukket ud i hjørnerne. Læg også mærke til den flotte vægplade og køkkenvinduet.


Enkeltsengene i soveværelset er begge 75 cm brede og 195 og 190 cm lange. Her er drejespots og en lille hylde ved hovedgærdet.


I toiletrummet er der klædeskab i den ene side med toilettet stående på væggen overfor.


På vej ud af toiletrummet kan du se opdelingen til vognens forrest halvdel. Der er lodret plissé gardin i venstre side og Plissé rullegardin i åbningen ved TV-bordet. Sprite Alpine Sport 490 CE har en total- og indvendig længde, udvendig bredde og højde samt A-mål er på 699, 529, 225, 261 og 979 cm. Køreklar- og totalvægt er på 1.215 og 1.600 kg.

Sprite Alpine Sport 370 EK

Sprite Alpine Sport 370 EK er både den mindste model i serien og den længstlevende indretning. Den er indrettet med langsgående sofaer forrest samt køkken og toiletrum bagerst.


I dørsiden er der sofa,et smalt skab (med stik til TV) og dør. Læg mærke til de elegante overskabe og store tagluger. Lagde du også mærke til at der er et vindue i døren?


Overfor er der sofa, klædeskab med varmeovn under og toiletrum i hjørnet.


Køkkenblokken står bed bagvæggen med køleskabet på 110 l inkl. 14 l frostboks i den en side.


De langsgående sofaer i siddegruppen er 74 cm brede og henholdsvis 190 og 200 cm lange. Opredt forrest i vognen kommer der en dobbeltseng med et madrasmål på 206 x 190 cm.


I toiletrummet er håndvasken integreret i toiletbordet med skab under. Toilettet står i hjørnet med tømning i siden af vognen. Sprite Alpine Sport 370 EK har en total- og indvendig længde, udvendig bredde og højde samt A-mål er på 543, 375, 225, 261 og 814 cm. Køreklar- og totalvægt er på 955 og 1.350 kg.

Sprite sælges i Danmark af tre forhandlere:
* Camping-Specialisten.dk i Lind ved Herning
* Lunderskov Camping
* Slagelse Camping og Outdoor

Se mere om Sprite campingvogne på http://www.spritecaravans.dk

Tekst og foto: JPR
© www.campingferie.dk

Annonce:

Efterlad din kommentar