Dagens camper, LMC Crusier Passion 713, er en velindrettet og ganske praktisk camper i 7,5 m klassen. Du får en camper med enkeltsenge foran et stort toiletrum med brusekabine og klædeskab, masser af overskabe, et OK køkken og en rummelig siddegruppe med 5 – 6 gode siddepladser. Generelt er der mange smarte og praktiske detaljer i denne mellemstore delintegreret camper.


Når du står i døren, er det første du lægger mærke til de mange overskabe, og køkkenblok hvis underdel har mange skuffer under køkkenbordet. Bordet i siddegruppen kan rykkes rundt efter behov.


I dørsiden finder du vognen køleskab ved siden af døren. Læg mærke til de mange små rum og hylder over og under TV-pladsen på siden af skabsdøren.


Rundsiddegruppen er rummelig og der gode muligheder for at skifte stol eller sæde i løbet af dagen. Læg også mærke til den store tagluge med lysbaldakin over førerpladserne.


Læg mærke til de mange overskabe fra siddegruppen, over køkkenblokken og over den ene seng i soveværelset.


Der er et stort gaskomfur med tre kogepladser og en ditto køkkenvask på køkkenbordet. Emhætte og gas bageovn er ekstraudstyr. I hjørnet er der to kontakter og et stik med 2 USB opladere.


Indgangsdørens nederste trin går langt ned, der er affaldsspand på indersiden af døren og insektnet i fuld højde. Køleskabet rummer 142 l inkl. en 15 l frostboks, som kan tages ude ved behov for mere køleplads.


Skufferne under køkkenbordet er dybe, solide og rummelige.


Åbne overskabe fra køkkenblokken og bagud.


Begge enkeltsenge er 78 cm. brede og henholdsvis 196 (dørsiden) og 191 cm lange. Sengelampen kan flyttes frem og tilbage efter behov.


Magasinerne inder sengene er opdelt i to sektorer. Den forrest sektor er der teknik i den nederste og opbevaring øverst. I højre side står vognens ALDE centralvarmeanlæg (ekstraudstyr).


I den bagerste sektor, bag baghjulene, er der ekstra højde på magasinerne og med et ekstra opbevaringsrum ind under klædeskabet.


Det store toiletrum er indrettet med henholdsvis klædeskab og brusekabine ud langs sidevæggene.


Der er hylder, desværre uden kant, i siden af klædeskabet. Brusekabinen er rummelig og med separat brusearmatur.


Layout og nøgledata på dagens 2019 LMC Crusier Passion 713.


Alle LMC Cruiser Passion 2019 har enkeltsenge i soveværelset. Crusier Passion 713 er den største af fire modeller i serien.


Øverste del af info-skiltet på den viste Crusier Passion 713.


Nederste del af info-skiltet på Crusier Passion 713.

Den viste mode er fotograferet hos Østsjællands Caravan Center i Solrød.
Se mere på www.oecc.dk.

LMC Autocampere sælges af to forhandlere i Danmark. Se mere på www.lmc-caravan.de/dk.

Tekst og foto: JPR
© www.autocamper-nyt.dk

Annonce:

Efterlad din kommentar