Weinsberg CaraLoft 650 MFH, der har en totallængde på knap 7,5 m, er en ganske rummelig og veldisponeret camper med et fransk soveværelse bagerst. Det franske soveværelse har både fordele og ulemper. Fordelene er først og fremmest en rigtig god pladsudnyttelse i camperens længe og ofte plads til en rummeligere siddegruppe. Ulempen er manglende mulighed for en rummelig hækgarage til både campingmøbler og cykler. Men så får du også ekstra god indvendig højde mellem 200 og 212 cm.


Dørkikket viser en siddegruppe med ekstra bred siddeplads ved døren. Det er faktisk behageligt og samtidig en fordel når der skal redes op. Dagens model, som kan fås hos P.B. Autocamper i Allingåbro, er taget hjem med sænkeseng over siddegruppen. Det giver mulighed for op til seks sovepladser.


I førerhuset er der ekstramonteret et stort tagvindue som giver ekstra godt lys om dagen. Læg mærke til at der er tillægsplade i bordet. Så kan alle siddepladserne udnyttes. Opredning i siddegruppen måler 210 x 123/110 cm.


Her er kikket bagud fra passagersædet. Selv om der er sænkeseng er der stadig rimelige overskabe i siddegruppen og fire selepladser.


Ved døren er der myggenet i fuld højde, udendørs lampe, knager og affaldsspand.


Det lave gulv går hen foran siddepladserne ved døren. Køkkenblokken står bag siddegruppen med køleskabet overfor ved siden af bodelsdøren. Den viste model er ekstraudstyret med en FIAT pakke som består af manuelt klimaanlæg i førerhus, El spejle, passager airbag, Tempomat (fartpilot), drejbare sæder i førerhus, armlæn og nakkestøtte på sæder i førerhus, højdejusterbart passagersæde, 16 tommer stålfælge og beklædt sædekasse. Derudover har den tagvinde i førerhus, Traction+ og hæve/sænkeseng.


Den ekstra vinkel på køkkenblokken giver også ekstra plads på køkkenbordet.


Der er bestikskuffe og fem hylder under køkkenbordet.


Køleskabet rummer 145 liter.


Overskabet i køkkenblokken.


Overskabe under sænkesengen.


Sænkesengen har et madrasmål på 192 x 140 cm. Fordi nakkestøtterne ikke er afmonteret, er den ikke trukket helt ned. Der er sengelamper indbygget i loftet.


Det franske soveværelse. Stigen er til sænkesengen og den mørke hynde til opredning i siddegruppen.


Madrasmålet er på 201 x 123/110 cm.


Overskabe i soveværelset.


Toiletrummet med brusekabinen bagerst.


Adgang til magasinet under dobbeltsengen. Den lave del kan også nås udefra. Der er flere knager i toiletrummet.


Servicelige og adgang til den lave del af magasinet under dobbeltsengen.


Når der er behov for det, kan nakkestøtterne afmonteres så hylden kan udnyttes til småting.


Begge nakkestøtter monteret.


Grundrids og tekniske data for Weinsberg CaraLoft. Den viste model er til slag hos PB Autocamper i Allingåbro. (www.pb-autocamper.dk)

Tekst & foto: JPR
© 2017 Campingferie.dk

Annonce:

Efterlad din kommentar