Dagens Dethleffs Nomad 530 DR er en helt ny model som er indrettet med en fritstående dobbeltseng forrest, en såkaldt Queens Bed, og rundsiddegruppe bagerst. Udvendigt er den ”kun” 230 cm bred. Det har dog ingen indflydelse på dens rummelighed. Det er en campingvogn designet for to på camping. Læg f.eks. mærke til servicelugen forrest. Den er designet så det er muligt at komme ind i magasinet under dobbeltsengen.


De langsgående sofaer i rundsiddegruppen bagerst er 135 og ca. 145 lange. Så der er god plads til to og plads til yderligere to på den tværgående sofa som er 210 cm lang.  Spotsene ved bagruden kan flyttes efter behov. Der er faste spots under overskabene i siden samt indirekte lys øverst og loftlys ved taglugen over bordet.


I døren er der affaldspand og vindue samt myggenetdør i fuld højde. Mellem toiletrum og siddegruppe er der et lavt skab som også rummer varmeovn og kontakter til flere af vognens tekniske installationer.


Toiletrummet står sammen med køleskabet på den modsatte væg af køkkenblokken, der står i dørsiden. Ved dørene r der et smalt skab der kan nås fra indgangsdøren.


Køkkenblokken er i ”tre fag” og dermed med god plads om det sammenbyggede gaskomfur og køkkenvask.


Køleskabet rummer 142 l inkl. 15 l frostboks øverst og grøntsags skuffe nederst.


Der er store skuffer og et apotekerskab med hvid front. Læg også mærke til de smarte kontraststriber og det indirekte lys på overskabene.


Overskabene har fast hylder med plads til småting i de nederste og større ting i de øverste.


Toiletrummet er her indrettet med brusemulighed, to gode toiletskabe og åbne hylder med kant.


Dronningesengen har et madrasmål på 200 x 150 cm. Der er magasin under hovedgærdet og den nederste del af klædeskabene. Det herigennem der er udvendig adgang til magasinet. Læg også mærke til loftlugen og røgalarmen over sengen.


Der er stikkontakt i hver side af den smalle hylde over gaskassen. Spotsene kan flyttes efter behov. Er der brug for mere plads, så er der åbne hylder under overskabene.


De ekstra høje vinduer giver et godt lysindfald.


I rundsiddegruppen er der lys ved loftlugen over bordet – og overskabe hele vejen rundt.


Nøgledata for Dethleffs Nomad 530 DR.
Den viste model stod i Düsseldorf. Lige nu står der en tilsvarende model ved de fleste danske Dethleffs forhandlere.
Se mere på www.dethleffs.dk

Tekst og foto: J-P. Rasmussen
© www.campingferie.dk 2016

Annonce:

Efterlad din kommentar