Efter 2 års pause er Camping i Bella tilbage på udstillingslisten. I årgang 2017 kan du se en lang række modeller fra den nye årgang, og der er flere modeller som har Danmarkspremiere. Én af dem er den nye Caravelair Allegra 420 Spring, en rejsevogn i 4 m klassen indrettet til to på tur. I siddegruppen er ryglænet taget af og erstattet af en praktisk og dejlig bred bænk som gør det ekstra let at komme ind i det franske soveværelse. Bænken er også rar at sidde i med ryggen mod væggen og fødderne oppe.

Udvendigt kendes Caravelair Allegra 420 Spring bl.a. på dens nye blå 3D stafferinger og et ekstra højt udstyrsniveau. I dag får du en tur rundt til både autocampere, campingvogne og udstyr.

Nu vi er ved de rejsevenlige vogne i 4 m klassen skal du også lige se den udstillede Adria Aviva 400 PS. Adria Aviva serien har lige modtaget en European Innovation Award pris i klassen Overall Concept Caravan. Bl.a. for nytænkning inden for opbevaring, vægtreducering og nye praktiske løsninger.

Du finder den smarte vogn på Adrias store stand mit i udstillingsområdet,

En af de modeller som mange ser en ekstra gang på er denne Hobby De Luxe 400 SFe Kampagne. Igen en rejsevogn i 4 m klassen som er fabriksudstyret med en Autark uafhængighedspakke med ladebooster, cykelholder, Hobby Radio og markise.

Køkken blokken står lige inden for døren og der er et dejlig fransk soveværelse forrest i vognen.

Når vi viser de små og lette rejsevogne må vi heller ikke glemme den Vega 365 NT som Peer Neslein havde en tur med på vintercamping i Norge før jul.

Forrest i den adrætte vogn er der en siddegruppe med god siddeplads til fire voksne. Du finder vognen i den første brede midtergang.

På Vega standen finder du også Peer og Mads. Besøg standen og få det seneste nummer af Campingferie bladet med hjem og få en snak med Peer om ture op i den norske sne.

Vi skal også lige se på nogle af de udstillede autocampere. Her ser du den nye Adria Compact SLS Plus udstyret med det smarte Slide Out soveværelse. I denne udgave er der enkeltsenge i udbygningen. Se selv den smarte vogn på Autocamp-standen i autocamperområdet.

På DanCamper standen kan du se to af de luksuriøse Carthago C Tourer autocampere. Her er det C Tourer I 142 QB, en lækker model i Premium segmentet.

Læg mærke til den tværvendte dobbeltseng. Den er specialindrettet så det både er let at komme ind og ud af sengen. Og så er der flere smarte løsninger i dobbeltsengens magasiner. Du får mere af se i løbet af de kommende uger.

En anden model i Premium segmentet er denne Hymer B-klasse 588 Dynamic-Line fra PB autocamper i Allingåbro. Hvis du kommer forbi den, er det ikke svært at se hvorfor mange autocamperkøbere drømmer om en helintegreret Hymer.

Et kik bagud viser en rummelig camper med et soveværelse indrettet med enkeltsenge over en hækgarage. Og så er der enkeltsenge på langs i sænkesengen over førerhuset.

Du finder også masser af fortelte i hele hallen. Her ser du den nye årgang af Isabella Penta Thirty. Et komfortabelt fortelt med mange lækre detaljer.

På Isabella standen kan du også se det nye Ventura Pacific med tekstiler i VenTex Polyester.

I samme område finder du også de smarte Camp-let teltvogne som nu er en del af Isabella familien.

I området med Knaus campingvogne kan du se det nye WeCamp Airtent Galaxy luftfortelt som passer til teltskinnen. Det fås i skinnemål fra 925 til 1025 cm.

Et af de nye fortelte som der var mange forbi var dette Kampa Pop 260 Air Pro som passer til Hymer/Eriba Touring campingvogne. Det få i fire forskellige størrelser og er både rummeligt og hurtigt at sætte op.

Her ser du teltet indefra. Her er både et godt lysindfald og en god ståhøjde.

Der er flere campingvogne i luksus eller Premium segmentet, bl.a. den lækre Eriba Nova SL 541, der her er udstyret med centralvarme.

Når du står i døren fornemmer du let at dette er en særlig campingvogn med mange lækre detaljer. Du finder Eriba campingvogne i rækken med autocampere.

Dagens sidste stemningsbillede er fra den store Campingudsalg stand. En af netbutikkerne som er opstået i fysisk form under udstillingen. I morgen kan du se mere fra de mange udstillere.
Besøg selv Camping i Bella lørdag og søndag. Der er åbent fra 10 – 17.
Se mere på www.campingibella.dk
Tekst og foto: J-P. Rasmussen
© www.campingferie.dk & www.autocamper-nyt.dk

Annonce:

Efterlad din kommentar