Campingvogne for to med enkeltsenge og stor toiletrum bagerst er en indretning som har en stor fanskare både som nye og brugte vogne. Dagens vogn, Adria Adora 572 UT, kom i 2015 i en 30 cm længere udgave af dens forgænger. Grundindretningen var den samme. Men det nye Adria I-shape design betød alligevel en del ændringer hvoraf det nye Sky-Light over rundsiddegruppen og det nye store køleskab er de mest markante.


Kikket ind af døren viser en veldisponeret opholdsafdeling med vægt på et stort køkken og en rundsiddegruppe til 4 – 5 voksne. Sky-Light over bordet koster på overskabsplads. Men det er et godt bytte for de gode muligheder for et ekstra godt lys i vognen.


En opredning her måler 210 x 123 cm. Her er standardmonteret Bluetooth transmitter og højtalere, så det er let at bruge sin mobil til musik eller radio.


De 30 cm som den nye model er længere blev brugt til det nye køleskab og mere plads i skabet ved døren.


Der er elektronisk tænding på komfuret, to stikkontakter og en dækplade (som også kan bruges som skærebræt) til køkkenvasken.


Køleskabet rummer 140 l.


Overskabe ved køkkenblokken.


Apotekerudtrækket står i skabet ved indgangsdøren. Ovenover er der standardmonteret fladskærmsholder på væggen ind mod soveværelset.


Den todelte indgangsdør har affaldsspand og vindue. Der er gasovn med blæsevarme og elektrisk gulvvarme. Alde centralvarme er en mulighed. Men det skal bestilles før vognen bygges på fabrikken.


De to senge er henholdsvis 200 og 193 cm lange. Hovedgærdet kan hæves manuelt.


Der er et klædeskab over hver fodende.


Begge klædeskabe har bøjlestang, og i klædeskabet i dørsiden er der også lidt teknik.


I toiletrummet er der separat brusekabine og pænt med toiletskabe.


Her ser du Sky-Light med solgardinet trukket ned. Mørkelægningsgardinet kan du se øverst i artiklen.


Og her vises Sky-Light uden gardin.


Grundrids og nøgledata på Adria Adora 572 UT.

Se mere om Adria campingvogne på www.adria.dk

Tekst & foto: JPR
© www.campingferie.dk

Annonce:

Efterlad din kommentar