Hvert år kommer der en række såkaldte kampagne- eller specialmodeller hvor du kan få din nye campingvogn med fabriksmonteret ekstraudstyr til en attraktiv pris. I dag se vi på Dethleffs Nomad 470 FR Kampagne som er indrettet med fransk soveværelse forrest i vognen. Det er den ene af to Dethleffs Nomad kampagnemodeller i samme størrelse. Den anden model, Nomad 470 ER Kampagne har enkeltsenge forrest i vognen. De to modeller fås også som Kampagne modeller i Dethleffs Camper serien. De fire modeller ligger lunt i den øverste del af det attraktive 5 meters segment, og er blandt de bedst sælgende Dethleffs modeller.


Indgangsdøren er solid med affaldsspand nederst, myggenetdør, solidt håndtag og forteltlampe over døren. Modsat døren står vognens klædeskab med Truma varmeovn og blæsevarme. Læg også mærke til de nye lyse låger.

Dethleffs Nomad 470 FR Kampagne er udstyret med en Dethleffs Family pakke, en Dethleffs Ambiente pakke, gulvvarme, 1.500 kg totalvægt og et stort køle-/fryseskab på 160 l.

Nomad Family pakken består af Truma-therme varmt vand, HEKI II luksus tagluge med baldakin i træ med indbygget lys samt indirekte LED lys ved overskabene.

Nomad Ambiente pakken består af en nakkestøtte i siddegruppen, 7 zoners koldskumsmadras i faste voksensenge, kantsyet gulvtæppe samt pude og sengetæppe-sæt.


Rundsiddegruppen bagerst har ovenlys fra taglugen. Her er også flytbare læsespots, LED og indirekte lys. En opredning har et madrasmål på 210 x 130 cm. Trædekoren hedder Noce Solista og tekstilvarianterne Magnolia (billedet) og Concerto. Interiøret er konstrueret med Dethleffs “Airplus” system med luftcirkulation og ventilation bag overskabe og borde Der er åbne hylder under overskabene.


Køkkenet har det velkendte fleksible glaslågesystem over køkkenvasken og gaskomfuret med 3 kogepladser. Her er skuffer på ruller med soft-luk og lyddæmpet lukning, et-grebs blandingsbatteri, 230 V stikkontakt, LED lys og rummelige overskabe. Det store køleskab er indbygget i det høje skab mellem dobbeltsengen og køkken.


Køkkenvasken har en god størrelse, og det er let at finde afsætteplads med det tredelte glaslåg.


Køleskabet er på 160 l inklusiv en 30 liter frostboks. Til højre ser du håndvasken som står uden for døren i det todelte toiletrum. Dethleffs Nomad 470 FR Kampagne er bygget på et AL-KO Vario-Chassis. Der er udstyret med AL-KO ATC (Automatisk trailer control), stabilisator, StabilForm letvægtsstøtteben, støddæmpere, sideskørter med integreret lys, TEMPO 100 godkendte dæk, 3. bremselygte i LED plus to tågebaglygter og to alm. baklygter.


I toiletrummet er der brusebund, toiletskab, bænktoilet og håndklædeholder på indersiden af døren. Udenfor er der håndvask, toiletskabe, spejl med LED lys langs siderne, et-grebs blandingsbatteri og praktiske åbne hylder.


I soveværelset finder du en fransk dobbeltseng med lamelbund, koldskumsmadrasser, flytbare spots og hævebart hovedgærde. Dobbeltsengen har et madrasmål på 200 x 140/95 cm.


Det elektriske anlæg i vognen har bl.a. 12 V strømforsyning i hele vognen, 350 Watts omformer, forteltlygte, 12 V LED lysskinnesystem ved sengenes hovedgærde og i siddegruppen, og korrespondancekontakt for hovedlys i indgangs- og soveområde.


De udvendige sider på Dethleffs Nomad 470 FR Kampagne er i hammerslået aluminium, front og bagende i glatte plader som altid er hvide, taget i GFK (glasfiber), påbygningsdele på siden er med LFI-teknik (Long Fiber Injection), der er stødfast, stabil og nemt at reparere og udskifte. Derudover er der termovinduer med kasetterollos, Mini-Heki tagluge med klar rude, myggenetdør i fuld højde, forteltskinne på begge sider, serviceklap og reservehjulsholder i gaskassen.

Nøgletal for Dethleffs Nomad 470 FR Kampagne:
Totallængde, -bredde og -højde: 713, 230 og 265 cm.
Karosserilængde og forteltmål på: 570 og 967 cm
Egenvægt, køreklar og totalvægt: 1.090, 1.155 og 1.500 kg.

Læs mere om Dethleffs på www.dethleffs.dk

Tekst og foto: J-P. Rasmussen
© www.campingferie.dk 2015

Annonce:

Efterlad din kommentar