Hvert år kommer der en række såkaldte kampagne- eller specialmodeller hvor du kan få din nye campingvogn med fabriksmonteret ekstraudstyr til en attraktiv pris. I dag se vi på Dethleffs Camper 470 ER Kampagne som er enkeltsengsmodellen af to Dethleffs Camper kampagnemodeller i samme størrelse. Den anden model, Camper 470 FR Kampagne har et fransk soveværelse. De to modeller fås også som Kampagne modeller i Dethleffs Nomad serien. De fire modeller ligger lunt i den øverste del af det attraktive 5 meters segment, og det er da også forståeligt, at det er nogle af de bedst sælgende Dethleffs modeller.


Indgangsdøren er solid med affaldsspand nederst, myggenetdør, solidt håndtag og forteltlampe over døren. Modsat døren står vognens klædeskab med Truma varmeovn og blæsevarme under sig. Læg mærke til de nye lyse låger.

Dethleffs Camper 470 ER Kampagne udstyret med et kampagneudstyr som består af Kampagneudstyret består af en Family pakke, en Ambiente pakke, gulvvarme, 1.500 kg totalvægt og et stort køle-/fryseskab i FR modellen med fransk soveværelse.

Camper Family pakken består af Truma-therme varmt vand, Heki II luksus tagluge med baldakin i træ med indbygget lys og indirekte LED lys ved overskabene. Camper Ambiente pakken består af en nakkestøtte i siddegruppen, 7 zoners koldskumsmadras i faste voksensenge, kantsyet gulvtæppe samt pude og sengetæppe-sæt.


Rundsiddegruppen bagerst har ovenlys fra taglugen, bare sport og indirekte lys. En opredning har et madrasmål på 210 x 130/120 cm. Trædekoren hedder Noce Solista og tekstilvarianterne Narvik (billedet) og Limonta. Interiøret er konstrueret med Dethleffs “Airplus” system med luftcirkulation og ventilation bag overskabe og borde Der er åbne hylder under overskabene.


Der er fire praktisk knager på væggen til toiletrummet og et solidt håndtag i døren. I Dethleffs Camper 470 ER Kampagne har køkkenet har det velkendte fleksible glaslågesystem over køkkenvask og gaskomfuret med 3 kogepladser. Her er skuffer på ruller med soft-luk og lyddæmpet lukning, et-grebs blandingsbatteri, 230 V stikkontakt, LED lys og rummelige overskabe.


Selv om køkkenvasken har en god størrelse, så er der stadig godt med arbejdsplads omkring den og gaskomfuret. Det ekstra bordpladestykke over sengens fodende hjælper også til med ledig bordplads.


I den en side af køkkenblokken er der et 96 l køleskab med en 11 liter frostboks. Det elektriske anlæg har bl.a. 12 V strømforsyning i hele vognen, 350 Watts omformer, forteltlygte, 12 V LED lysskinnesystem ved sengenes hovedgærde og i siddegruppen, og korrespondancekontakt for hovedlys i indgangs- og soveområde.


Dethleffs Camper 470 ER Kampagne er bygget på et AL-KO Vario-Chassis, AL-KO ATC (Automatisk trailer control), AL-KO stabilisator, stabilform-letvægtsstøtteben, støddæmpere, sideskørter med integreret lys, TEMPO 100 godkendte dæk, 3. bremselygte i LED og to tågebaglygter og to alm. baklygter.


I toiletrummet er der brusebund, drejetoilet, håndvask, toiletskabe, spejl med LED lys langs siderne, et-grebs blandingsbatteri, håndklædeholder i døren og tagluge med myggenet.


I soveværelset er der enkeltsenge med lameludtræk, lamelbund, koldskumsmadrasser, flytbare spots og hævebart hovedgærde. Begge enkeltsenge måler 200 x 85 cm. En opredning i hele vognens bredde giver en dobbeltseng med et madrasmål på 210 x 200 cm.


De udvendige sider på Dethleffs Camper 470 ER Kampagne er i hammerslået aluminium, front og bagende i glatte plader som altid er hvide, taget i GFK (glasfiber), påbygningsdele på siden er med LFI-teknik (Long Fiber Injection), der er stødfast, stabil og nemt at reparere og udskifte. Derudover er der termovinduer med kasetterollos, Mini-Heki tagluge med klar rude, myggenetdør i fuld højde, forteltskinne på begge sider, serviceklap og reservehjulsholder i gaskassen.

Nøgletal for Dethleffs Camper 470 ER Kampagne:
Totallængde, -bredde og -højde: 713, 230 og 265 cm.
Karosserilængde og forteltmål på: 570 og 962 cm
Egenvægt, køreklar og totalvægt: 1.090, 1.155 og 1.500 kg.

Læs mere om Dethleffs på www.dethleffs.dk

Tekst og foto: J-P. Rasmussen
© www.campingferie.dk 2014

Annonce:

Efterlad din kommentar