Franske Chausson har aldrig været bange for at prøve noget nyt. Noget af det fænger med det samme og andre ting tager lidt længere tid. Sænkeseng over siddegruppen er set mange gange før. Men to enkeltsenge på langs over en meget rummelig siddegruppe er ikke noget man normalt støder på. Konceptet er enkelt, indret en særdeles rummelig 7 m autocamper og lad soveværelset hænge op under loftet om dagen.


Hvis du synes dagens Chausson ser lidt høj ud, så er det rigtigt. Men en totalhøjde på 292 er der rigelig plads til sengene oppe under loftet, og en indvendig ståhøjde på 211 cm. I hele camperen er der masser af LED lys, både som spots, lysbånd og som indirekte lys.


Sofaerne er konstrueret så der kan indrettes et fremadrettet sæde med trepunktssele. Læg også mærke til at bordet kan foldes ind til halv bredde.


Den bagerste del af Welcome 630 er indrettet med køkken, badeværelse og en hækgarage.


Indgangsdøren har affaldsspand, vindue og et solidt støttehåndtag. Køkkenblokken står modsat indgangsdøren.


Køkkenbordet er veldisponeret, og den ekstra sideplads giver masser af plads på bordet – også når både køkkenvask og komfur er brug.


Køleskabet, der har separat frostboks og automatisk energivalg, rummer 175 liter. Der er et skab og niche til en stor fladskærm ovenover og en stor skuffe under det.


Overskabene i køkkenblokken.


De to enkeltsenge kan sænkes individuelt.


I nederste position er sengene på højde med bordpladsen. Skal der redes op i siddegruppen kan de placeres i et højere niveau. Bemærk den opslåede passagerstol.


Toiletrummet er stort og rummeligt.


Toilet og håndvask er placeret i dørsiden og den separate brusekabine (med trærist i bunden) i modsatte side.


I toiletrummet er der et meget rummeligt skab over hækgaragen.


Den tredje dør (i bagsiden af camperen) gør det let at udnytte hele rummet. Her ser du hækgaragen med alle tre døre åbnet.


Førersiden af Welcome 630.

Grundrids og tekniske data for Chausson Welcome 630. Den viste model er fotograferet på udstilling i Bella Center og til salg ved Dancamper i Horsens (www.dancamper.dk).

Se mere om Chausson Autocampere her: www.chausson-reisemobile.de

Tekst & foto: JPR
© 2017 Campingferie.dk

Annonce:

Efterlad din kommentar