Så har vi forladt vores overnatningsplads i Greding og nu er vi på vej mod München og masser af trafik. Her har man åbnet op for at der gerne må køres i nødsporet for at få trafikken til at glide.

Vi er kommet forbi München og vejret viser sig for sin pæneste side og trafikken glider flot.

Jeg har dejligt udsyn gennem mine campingspejle hvor jeg kan se ned langs siden af min campingvogn på begge sider.

Jeg har monteret et trafikkamera, eller “russerkamera” som filmer alt hvad der sker på vejen foran bilen. Jeg har sat den til at filme 20 min. og så starte forfra. Så hvis der sker en ulykke, skal du huske at stoppe kameraer efter ulykken så filmen gemmes. Det specielle ved dette kamera er, at det er tilsluttet mit bakkamera bag på campingvognen så når jeg sætter bilen i bakgear skifter skærmbilledet til bakkamera. Det skal jeg nok bringe et billede af en af dagene. Kameraet hedder Prouser og kommer fra www.camper.dk  (Jeg har glemt at stille datoen på kameraet og det er vigtigt hvis du skal bruge det som dokumentation) Det klarer jeg en af dagene.

Kl. 11.35 fortæller min navigator at der er 15 graders varme uden for. Det er da ganske utroligt når man tænker på at det er 31.januar og vi er på vej på vintercamping.

Vi har passeret Salzburg og vi nærmer os vejen hvor vi skal dreje af.  Bjergene bliver store og imponerende når vi kommer tættere og tættere på.

 

Vi er ankommet til Woferlgut Sportscamp. Campingvognen er stillet op og blevet tilsluttet campingpladsens gasanlæg af deres servicemand. Strøm er tilsluttet og vi er klar til at hilse på de andre deltagere kl 17.00 ved isbaren, hvor Tommy Rasmussen fortæller om programmet. Det første punkt er en velkomstdrink og så skal vi op på restauranten og nyde en 5-retters menu fra kl. 18.30.

 

Vi skal lige hygge os lidt og møde gamle kendinge. Altså ikke gamle sådan rent aldersmæssigt, men campister vi har mødt før.

Snakken går og der fortælles historier og venskaber genopfriskes.

Jeg kan se at mit glas med Cola står på den lille ekstra isbar. For en sikkerhedsskyld har jeg hældt lidt alkohol i min Cola så den ikke fryser til en isklump. Det gør den ikke nu.

Det er en glad isbar som der er opbygget af gruppen i år. Det er blevet mørkt og vi sætter kursen mod vores 5-retters menu. På gensyn i morgen til en ny og dejlig dag i Østrig.

Hilsen fra
Lisbeth og Peer Neslein
Campingferie i sneen
 

Annonce:

Efterlad din kommentar