Tabbert fortæller at årgang 2015 bliver starten på en ny tidsalder for fabrikkens velkendte campingvogne. Den nye årgang bliver på 5 serier: Rossini, DaVinci, Vivaldi, Puccini og Cellini. Alle modeller er nye ude og inde. Kun sidernes form kan ses i forhold til sidste år. Du skal nok få mere af vide, når vi har været i Düsseldorf og alle de nye modeller. Ved den danske præsentation så vi to Vivaldi modeller og en Rossini samt en DaVinci. Her får du resumé af dagens oplevelser.


Med udgangspunkt i den nye Tabbert Vivaldi serie, hvor du her ser Vivaldi 550 E 2,5 som er prissat til 207.500 kr + lev. Dens udvendige mål (total- og karosserilængde, totalbredde og A-mål) er 785, 568, 250 og 1.030 cm Egen-, køreklar og totalvægt er 1.360, 1.430 og 1.600 kg.

Udvendigt er der bl.a. kommet ny front med nye rangergreb, ny gaskasse som har gulv i aluminium, ny bagende med nye lygter, nyt hvidt design med nye striber og navnemærke i 3D design. Der er glasfibertag på alle modeller og det velkendte Tabbert tag med dobbelt isolering og støjdæmpende filt i DaVinci, Vivaldi, Puccini og Cellini. Læg også mærke til den nye store køleskabsventilation.
Den viste model har flg. fabriksmonteret ekstraudstyr:
– Polster Tosca
– Serviceklap 30,5 x 100 cm: 1.800,-
– Springmadrasser: 1.700,-
– Lameludtræk: 2.200,-
– Vindue i front: 6.000,-
– Radio m/4 højtalere og antenne: 3.000,-
Pris i alt inkl. ekstraudstyr: 222.200,-+ kr + lev.


Nyt indvendigt design med nye sorte greb på overskabe, og stadig med Tabberts velkendte “Synsakser” som giver en ekstra stor følelse af rummelighed. Der er møbler samlet med dyvel-teknik og med optimal ventilation langs gulv, vægge og loft. Siddegruppen er opdateret med nye overskabe, bordplader og nye tektilvarianter. Her er nye hjørnehylder og den åbne hylde ved indgangsdøren går nu helt ned til hjørneskabet.


I soveværelset er der de nye skabe, nye gardiner og nye serviceluger. Soveværelset her er ekstramonteret med frontvindue og lameludtræk.


Køkkenblokken er fornyet uden det velkendte “sving,” med ny bordplade, nye greb, større skuffer, apotekerudtræk, nye hvide låger og nye hylder på gavlen. Der er nyt køleskab på 148 liter med låge i samme beklædning som resten af interiøret.


I toiletrummet er der nyt toiletskab med ny bordplade og nyt armatur, nyt toilet (bænktoilet) i de fleste modeller, ny brusebund med ny hjulkasseafdækning.


I modeller med fransk soveværelse Der er også blevet mulighed for ny brusekabine indrettet foran toilettet.


Derudover er der kommet nyt TV-hylde med ekstra hylde til småting og en ny smart beskyttelseskasse til aftapningshaner for koldt og varmt vand.

Tabbert Vivaldi kommer i 9 modeller (enkeltsenge og dobbeltseng) fra model 460 til 655. Alle har tabberttag i glasfiber, vægbeklædning ved senge, Ambiente belysning, 148 l køleskab (modelafhængigt), bænktoilet, greb i sort krom, hylder under overskabe i rundsiddegrupper. Køkken med skabslåger i Wood Style, apotekerudtræk og store skuffer samt lille disk hvor det er muligt og nyt toiletrum med mulighed for silokonetætnet brusevæg (ekstraudstyr). Og så er varmeslangerne ført over åbningen i servicelugerne.


Tabbert Rossini kommer i 5 nye modeller (enkeltsenge og dobbeltseng) fra model 450 til 540. Og her er der glasfibertag, 148 l køleskab, bænktoilet, hylder under overskabe i rundsiddegruppe. Køkken med apotekerudtræk, store skuffer samt lille disk hvor det er muligt.


Også i Rossini er der kommet det nye toiletrum og varmeslanger ført over åbningen i serviceluger. Her ser du magasinet under den franske seng i Rossini 480 TD.


Tabbert DaVinci kommer i 9 modeller (enkeltsenge, dobbeltsenge og køjer) fra model 380 til 700. Her er der tabberttag i glasfiber, 148 l køleskab, bænktoilet, greb i krom og hylder under overskabe i rundsiddegruppe.


Køjer er med fast stige og sengehest i overkøjen.


Køkken med skabslåger i Wood Style, apotekerudtræk samt store skuffer samt lille disk hvor det er muligt og varmeslanger ført over åbningen i serviceluger. Køkkenet her er fra DaVinci 540 DM 2,5.


Her ser du siddegruppen i DaVinci 540 DM 2,5. Også DaVinci har nyt toiletrum med indirekte lys ved spejl samt mulighed for silokonetætnet brusevæg (ekstraudstyr). Når vi har set flere af de nye modeller, skal du nok få de Tabbert Puccini og Tabbert Cellini at se.

Se mere om Tabbert på www.tabbert. dk

Tekst og foto: J-P. Rasmussen
© www.campingferie.dk 2014

Annonce:

Efterlad din kommentar