Intercamp A/S i Lunderskov har netop indgået en ny aftale med den professionelle campist Peer Neslein omkring en række spændende campingrejser centreret om den nye Kabe Estate model, som Peer Neslein skal køre i de næsten 3 år.

 

Billedtekst: Steen Reinholdt Rasmussen, Intercamp A/S, overrækker nøglerne til Peer Nesleins nye Kabe Estate 560 GLE, som skal være hans hjem på en række nye spændende campingrejser

Direktør og indehaver af Intercamp A/S Steen Reinholdt Rasmussen fortæller:

Nu er det absolut ikke et nyt samarbejde, da vi har samarbejdet siden 2002 og gennem årene har Peer og Intercamp A/S i samarbejde gennemført en række Camping-Events og Camping Ekspeditioner, som f.eks “Europas længste campingtur fra Gibraltar til Nordkapp”,  “Ekspedition Atlanterhavsvejen”, North Cape Winter Challenge” og “Ekspedition Afrika Challenge” alle sammen ture Peer gennemførte i en Kabe.

 Ideen med disse ture er, at hente erfaringer som efterfølgende kan gives videre til vores kunder samt Kabe fabrikken, slutter Steen Reinholdt Rasmussen.

 

Følg Peer Nesleins rejse til Nordkapp fra dag til dag – i hans nye Kabe

Når Peer Neslein har pakket sin nye campingvogn, sætter han i weekenden kursen mod Nordkapp, sammen med en gruppe campister som skal følge Peer på en campingtur op gennem Norge til Nordkapp. Du kan følge turen på Campingferie.dk fra 19. juni, hvor der vil kommer dagbøger og film løbende fra turen og selvfølgelig fortæller Peer også om sin nye Kabe Estate 560 GLE. Peers datter Signe er med på turen som fotograf.

 

Island rundt i campingvogn – følg turen

Den 1. August 2022 sejler Lisbeth & Peer Neslein med deres Kabe Estate

 til Island, hvor de skal “Island rundt langs kysten”. Der kommer dagbøger og film fra turen som du kan følge på Campingferie.dk mens turen foregår.

 

Læs mere om Kabe på Kabe.dk

 

 

 

 

Annonce:

Efterlad din kommentar