Jesper Povelsen fra JPcaravan ved et lille udvalg af de ca 60 brugte vogne han har til salg

Selv om vi er inde i efteråret er det absolut langt fra alle campister der er gået i hi. Mange campister camperer faktisk hele året og det skyldes ikke mindst at stort set alle campingvogne, selv med nogle år på bagen, sagtens kan bruges i løbet af vinteren.

Peer Neslein fortæller:
En kold men flot efterårs dag slog jeg lige vejen forbi JPcaravan i Hedehusene for at se om de var gået i vinterhi.
Men det må jeg sige de bestemt ikke var – ude på pladsen møder jeg Jesper Povelsen, manden bag JPcaravan, som er i gang med og lave prisskilte til de brugte campingvogne han har købt ind i ugens løb.

Jesper har åbenbart ingen planer om at gå i vinterhi endnu og fortæller:
Vi holder åbent til den 21. december og så er vi her igen den 3. januar det er hvad vi får af ferie, fortæller en smilende Jesper, som har arbejdet med camping i snart 25 år.
Vi har virkelig travlt årstiden taget i betragtning, fortæller Jesper – lige nu er det campingvogne med centralvarme som vores kunder kigger efter og da vi har 13 brugte vogne med centralvarme netop nu er der stor interesse.

Hvorfor tror du I stadig i så travlt? 

Hele året har været fantastisk for os og jeg tror det skyldes vores store udvalg i brugte vogne. Vi har vogne fra kr. 20.000,- til kr. 250.000, så der burde være noget til enhver smag og lige nu har vi faktisk Sjællands største udvalg af brugte vogne, siger en smilende Jesper.

Lige nu har vi 8 Adria, 2 Cabby, 7 Hobby, 7 Kabe, 4 Bürstner, 2 Caravelair, 8 Dethleffs, 1 Fendt, 1 Home-Car, 2 Hymer, 6 LMC, 1 Solifer, 2 Sprite, 1 Tabbert, 3 Wilk, 4 Autocamper, 1 Camp-let

Vores kunder kan vælge mellem:

8 vogne med køjesenge
16 vogne med enkeltsenge
13 vogne med centralvarme
11 vogne til under kr. 50.000,-

OBS: Disse antal kan ændrer sig fra dag til dag i forbindelse med salg og nye brugtvogne der kommer på lager.

13 måneders garanti
Men udover udvalget af vogne tror jeg også det er vores 13 mdr fuld garanti – vel nok Danmarks bedste – der gør at vi har solgt så meget som vi har gjort i løbet af året. Det gør campisterne trygge at selv om de køber en lidt ældre vogn, så får de 13 mdr. garanti på alt.

Vi har faktisk også et tilbud om at du kan tilkøbe yderligere 11 mdr garanti, så du i alt har 24 mdr. fuld garanti – det er der mange der benytter sig af.

 

Så måske var det en god ide at køre en tur til JPcaravan, Hovedgaden 532, 2640 Hedehusene, hvis du er på udkig efter en ny brugt campingvogn, eller du måske overvejer at sælge din gamle vogn.

http://www.jpcaravan.dk

 

Kabe er populære helårsvogne med centralvarme

Adria campingvogne er de mest solgte i Danmark i disse år.

 

Annonce:

Efterlad din kommentar